OBOŽAVA ČOVJEKA PAUKA

VIDEO: SPIDER-MAN UHIĆEN ZBOG POKUŠAJA PLJAČKE Sudac ga poslao na psihijatrijsku procjenu

Ljubitelj popularnog stripa Spider-Man Jonathan Hewson (21), uhićen je zbog pokušaja pljačke dućana u Pittsburghu. Ništa u tome ne bi bilo neobično da Hewson nije bio odjeven u kostim svog omiljenog junaka.

Prema riječima istražitelja, Hewson je odjeven u Spider-Mana ušetao u dućan i viknuo 'Koliko novca imate', nakon čega je trgovac izvukao elektrošoker što je uplašilo superheroja.

Trgovac je rekao policiji da se osjećao ugroženim te je izvukao elektrošoker s kojim je pokušao savladati Hewson, a to je i uspio. Istražitelji su dodali da je to uplašilo pljačkaša koji je pobjegao, ali je uhićen sat kasnije u sujednoj četvrti.

- Družio se vani s prijateljima hodajući okolo u kostimu Spider-Mana. Sve je to nesporazum. Ne mislim da bi se to dogodilo. On je entuzijastičan kada je u pitanju Spider-Man. On je student, a studenti rade neobične stvari - rekao je njegov cimer.

S time se nije složio sudac, koji je odredio jamčevinu od 50 tisuća dolara, te je naredio da Hewson ode na psihijatarsku procjenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:09