ŠOK U BIRMINGHAMU

VIDEO Šetala je ulicom i zadubljeno pisala sms, a onda upala u kanal pun ledene vode!

 YoutTube

Neoprezna radijska spikerica iz Birminghama šetala je ulicom i pisala poruku na mobitelu. Sišla niz stepenice, a onda upala u kanal pun ledene vode . Sve je, naravno, snimila nadzorna kamera.

Prolaznik ju je vidio i pokušao upozoriti, no već je bilo prekasno.

- Mislila sam da je ispred mene pločnik jer sam krajičkom oka opazila da je tamno. Čula sam čovjeka kako mi govori da stanem, no kada sam podigla pogled bilo je prekasno - objasnila je Laura Safe (27), koja se kasnije našalila da bi se trebala prezivati Unsafe (Nesigurna).

- Pokušala sam održati ravnotežu no pala sam u kanal... ali ne prije nego sam spasila torbu i mobitel! Čovjek je tada dotrčao do mene u Baywatch stilu, zgrabio me za ruku i izvukao. On je heroj koji mi je spasio život - opisala je Laura Safe prolaznika Neila Edgintona (34).

- Otresla sam odjeću i nadala se da nitko nije vidio. No kada sam se okrenula svi iz Pizza Express-a su gledali u mene, a osoblje je istrčalo van. Rekla sam im da sam dobro, no oni su me odvukli unutra, dali mi ručnik i čaj, čak i par cipela da obučem. Naučila sam lekciju. Sada sam puno opreznija. Ne pišem poruke dok hodam, strah me - zaključila je Safe.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 20:08