NA PRVI POGLED

VIDEO: NOVI KONTROVERZNI REALITY SHOW Pristala se udati za potpunog neznanca, ali se brzo pokajala

 Screenhot

Jeste li ikada razmišljali o vjenčanju za osobu koju nikada niste u životu vidjeli? Čini se dosta neozbiljno, ali za sudionicima novog reality showa, 'Vjenčanje na prvi pogled', to ne predstavlja nikakav problem.

Naime, u showu originalnog naziva 'Married at First Sight', sudjeluje šestero ljudi koji se prvi put u životu vide pred oltarom neposredno prije vjenčanja.

U prvoj epizodi koja je u utorak navečer emitirana na televizijskoj mreži FYI, tako smo vidjeli Jaime Otis (27), medicinsku sestru iz Harlema, kako ide prema oltaru gdje upoznaje svog budućeg muža da bi malo zatim saznali kako je možda počinila najveću životnu grešku.

- Tako sam uplašena. Ovo je najgori osjećaj - rekal je Jaime prije nego što je ugledala budućeg muža, Douga Hehnera (31), trgovca i spasioca.

- Jednostavno me ne privlači - rekla je u jednom trenutku Jaime nakon čega od mladenaca zatraženo da izreknu svije zavjete.

- Udajem se za nekoga koga ne znam i razmišljam kako sam upravo donijela najgoru odluku u svom životu - komentirala je mladenka.

'Vjenčanje na prvi' pogled zamišljen je kao 'ekstremni društveni eksperiment', u kojem će četiri stručnjaka pratiti tri tek vjenčana para.

Sudionike showa izabrao je tim sastavljen od seksologa, spiritualista, psihologa i sociologa. Od tisuća prijavljenih, taj je tim odabrao tri para koji se po njihovoj procjeni najbolje slažu.

Djevojka iz ove priče, Jamie Otis, tako se odlučila prijaviti nakon što se mučila pronaći pravu osobu.

- Osjećam kako muškarci u New Yorku traže samo veze za jednu noć sve dok ne dođu u kasne 30-e. Teško je pronaći ozbiljnog muškarca -rekla je Jamie neposredno prije svog 'vjenčanja iz snova'.

Seksologinja dr. Logan Levkoff, jedna od stručnjaka koji sudjeluje u showu, potvrdila je kako su radi o pravom braku a ne samo televizijskom.

- Ovaj eksperiment nastoji utvrditi može li društvena znanost odigrati ulogu u bračnom uspjehu. ako ovim putem možemo ponuditi novi način za spajanje ljudi, zamislite kakve su mogućnosti - rekla je dr. Levkoff.

Inače, ovaj show na temeljen na danskom, koji nosi isto ime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:04