SEKS U IME UMJETNOSTI

VIDEO: KONTROVERZNI PERFORMANS Gay student: 'Izgubit ću nevinost u centru Londona, a sve će uživo gledati 100 ljudi'

 Vimeo

Student homoseksualac šokirao je javnost nakon što je objavio da će izgubiti nevinost pred 100 ljudi 'u ime umjetnosti', a za svoju je kontroverznu 'izložbu' izabrao centar Londona.

Clayton Pettet (19) kazao je kako će prvi put spolno općiti u galeriji Orange Dot, a svoj projekt nazvat će 'Art School Stole My Virginity' (Umjetnička škola oduzela je moju nevinost).

Svoj performans planirao je tri godine, a izvest će ga sa svojim anonimnim partnerom.

- Bit će to seks sa zaštitom, a onda ću pitati publiku što misli o mom djelu - kazao je Pettet te dodao: - U doba kada su svi moji kolege gubili nevinost pitao sam se zašto sam ja još uvijek djevac i zašto im to svima toliko znači. Priča oko djevičanstva me oduvijek vrlo duboko pogađala.

Clayton svojim roditeljima nije rekao za projekt, no svoje je mentore umjetničke škole Central Saint Martins College of Arts and Design upoznao sa svime.

- Ključ je u tome što se ovo može izvesti samo jednom u životu. Zadržao sam svoju nevinost do 19.-te i neću ju olako odbaciti. Želim da javnost vidi da li se išta promijenilo između mene i mog partnera. Mislim da će izazvati zanimljivu debatu.

- Profesori ga pokušavaju upozoriti na posljedice performansa, i pravne i emocionalne - kazao je Alex Schady, programski direktor škole, te dodao kako nema podršku škole.

Art School Stole My Virginity from Clayton Pettet on Vimeo.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 02:32