OGROMAN APETIT

VIDEO, FOTO: OBORILA REKORD Mršavica pojela dvije kile bifteka za manje od tri minute

 YouTube

Mršava majka četvero djece doslovce je proždrijela odrezak od dva kilograma i to u 2 minute i 44 sekunde - dovoljno kratko vrijeme da obori svjetski rekord.

Molly Schuyler (34) iz Nebraske na YouTubeu je objavila video koji prikazuje kako proždrljivo jede veliki komad govedine u restoranu Sayler's Old Country Kitchen u Portlandu.

Umjesto nožem i vilicom, biftek je ugrabila rukama i sočno grizla, a kada je pojela trećinu gledatelji su komentirali: - Ovdje većina ljudi stane... i to nakon sat vremena!, no Molly Schuyler se na to nije obazirala, već je nastavila.

Pobijedila je prethodnog svjetskog prvaka, glomaznog body buildera, koji je 2 kile bifteka uspio pojesti za 6 minuta i 48 sekundi.

No u Mollynom trbuhu bilo je, osim za meso, mjesta i za dvije čaše soka i vode. A kada je završila s natjecateljskim dijelom, prigrizla je i pokoji pomfrit.

Samo dan prije, 2. siječnja, gospođa Schuyler je na natjecanju Mad Greek Deli Challenge srušila još jedan rekord - pojela je 5 kilograma težak sendvič i pola kilograma pomfrija te popila veliku coca-colu. S gozbom je završila za 54 minute i bila je jedina žena kojoj je to uspjelo, pa je dobila nagradu od 650 dolara.

- Ja sam neobjašnjiv fenomen. Takva sam rođena, a ovo sam počela raditi prije godinu dana - kazala je Schuyler koja je u 2013. godini sudjelovala u više od 20 različitih natjecanja - pobjedila je pojevši četiri kilograma pečenih gljiva u osam minuta, te osamgoveđih pljeskavica u minutu i 46 sekundi.

All Pro Eating, svjetska organizacija za natjecanja u jedenju smjestila ju je na prvu poziciju na ženskoj ljestvici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 19:14