REKLAMA ILI LUĐAK?

VIDEO, FOTO: 'NE ŽELIM VIŠE NIKAD IZAĆI IZ KUĆE!' Sablasni klaun luta ulicama i izbezumljuje mještane

 Twitter

Društvene mreže proteklih su dana osvanule zasute fotografijama jezivog klauna koji s balonima u rukama šeće njujorškom četvrti Staten Island. Slike misterioznog i zastrašujućeg klauna unijele su strah u kosti mještanima.

- Činjenica da netko odjeven kao klaun luta našim ulicama tjera me da više nikad ne izađem iz kuće - napisala je korisnica Twittera @LisaCattt.

- Uopće mi se ne sviđa taj State Island klaun o kojem se priča u zadnje vrijeme - napisao je @NEXGENERATION.

Ipak, prema pisanju New York Posta, neki dokazi upućuju na to da se radi o viralnoj reklami za jednu filmsku kompaniju koja snima horror filmove.

Naime, jedini individualci koji su kamerom uhvatili klauna povezani su sa kvartovskom produkcijskom kućom Lens, a uz objavljene fotografije napisali su kako ih 'klaun izbezumljuje'.

- OK, trenutno sam malo izbezumljen. Vozio sam kući i ugledao ovu stvar kako mi maše - napisao je filmaš Michael Leavy prije dva tjedna uz objavljenu fotografiju klauna.

I Robert Privitera koji radi za filmsku kompaniju javio je o 'jezivoj pojavi'.

- Vozim se kući iz teretane i vidim ovo! Znam tko večeras neće moći zaspati - napisao je.

No Michael Leavy porekao je da imao ikakve veze s klaunom.

- Mislim da je cijela stvar smiješna, pa ako ljudi misle da ima veze sa mnom, neću im zamjeriti. Možda bih zaista trebao i ja nabaviti jedan klaunov kostim. Nadam se da nisu rasprodani - kazao je za Staten Island Advance.

O čemu god se radilo, piše New York Post, klaun još uvijek luta ulicama Staten Island, i plaši Njujorčane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 14:38