ČUPAVA SLATKICA

VIDEO: DJEVOJČICA S NEVJEROJATNO BUJNOM KOSOM POSTALA ZVIJEZDA REKLAME ZA ŠAMPON Malena Chanco ima više od 300 tisuća pratitelja na Instagramu

 
 Instagram

Prošlo je osam mjeseci otkako je svijet prvi puta primijetio djevojčicu nevjerojatno bujne kose.

Malena Chanco iz Japana u međuvremenu je postala zvijezda najnovije reklame za šampone za kosu Pantene.

Chanco je u prosincu je proslavila prvi rođendan, a malenu zvijezdu je na Instagramu počelo pratiti više od 300.000 ljudi otkako je njezina mama, Mami Kano, objavila prvu fotografiju djevojčice i njezine nevjerojatne tamne kose.

'Jako sam iznenađena reakcijama ljudi. Također sam i vrlo ponosna i dobivamo poruka iz čitavog svijeta', kaže Mami.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#Monchhi♡

Objavu dijeli / hair diary (@babychanco)

Društvene mreže nisu jedine oduševljene s bujnom kosom ove djevojčice. I predsjednik kompanije P&G, Alex Keith, poželio je djevojčicu u reklami za Pantene nakon što je vidio njezin Instagram profil.

'Čim smo je ugledali, javili smo se njezinoj mami jer nas je Chanco osvojila ne samo svojom kosom već i osobnošću i karakterom', rekao je Keith.

7. siječnja Chanco je debitirala u reklami za Pantene zajedno s TV voditeljicom Sato Kondo koja je zadivila japansku javnost svojom njegovanom sijedom kosom.

Kad su Chancinu mamu pitali razmišlja li o toma da malenoj skrati kosu, ova je rekla da ne, ali da će možda u budućnosti isprobati kako bi djevojčici stajale pletenice.

'Chanco je zanimljiva jer niti njezina kosa, niti njezina osobnost ne odražavaju njezinu stvarnu dob. Što se njege te guste kose tiče, ne činim ništa posebno samo je redovito češljam', rekla je Mami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:24