NAPAD NA MUSLIMANE

VIDEO: BRUTALNI RASISTIČKI NAPADI U AUTOBUSU 'Vratite se odakle ste došle, glupe ISIS-ove kuje! Nemate nikakvih manira!'

 Screenshot

- Vrati se nazad otkuda si došao - vikao je muškarac u londonskom autobusu na turskog izbjeglicu bacivši mu pritom hodalicu za invalide kroz vrata.

Nepoznati mladić u odijelu i s bebom u kolicima putovao je autobusom prema Tottenhamu kada je počeo maltretirati umirovljenika koji je sjedio preko puta njega. Prvo mu je izvrijeđao obitelj i vjeru, a onda ga optužio da je u Englesku došao zbog socijalne pomoći.

- Nitko te ne razumije! Vrati se u Tursku ako pričaš taj usrani jezik. Oh, ne, ne možeš jer će te u Turskoj raznijeti. Zato i jesi ovdje - zbog socijalne pomoći i ove hodalice. Zato će ti ta hodalica letjeti iz autobusa - prijetio mu je, a kada je autobus stao na stanici, iznio je dijete u kolicima iz autobusa, a potom se vratio u vozilo i zaista bacio hodalicu kroz vrata.

Ova scena dogodila se samo dva dana nakon što je 36-godišnja žena uhićena kada je snimka koja pokazuje njezin rasistički ispad počela kružiti internetom.

- Glupe ISIS-ove kuje, vratite se u svoju zemlju - psovala na dvije muslimanke u autobusu u Londonu prijeteći trudnici da će je udariti u trbuh.

- Udarit ću te. Više nikad nećeš imati dijete. A to će biti prvi put da sam se potukla u javnosti - urlala je crnkinja koja je bila u autobusom također s djetetom u kolicima.

- Samo se smijte... S bombama ispod te odjeće. Ne volim vas jer ste nepristojni. Došli ste u Englesku i nemate nikakvih manira. Vratite se u svoju jeb*** zemlju gdje bombe padaju svaki dan, ne dolazite ovdje, mi smo slobodna zemlja - vikala je, a vozač autobusa pokušao je u dva navrata intervenirati. Žena je uhićena, a policijska istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 02:03