PATILA PUNIH 15 GODINA

VIDEO Amerikanka znala doživjetii do 50 orgazama dnevno: Izočaja je počinila samoubojstvo!

 YouTube

Žena koja je više od 15 godina patila od seksualnog poremećaja, počinila je samoubojstvo zbog nemogućnosti kontroliranja konstantnih orgazama.

Gretchen Molannen (39) pronađena je prošli vikend mrtva u svom domu na Floridi.

Noivnar lokalnih novina Tampa Bay Times samo tjedan dana prije napravio je veliku priču o njezinom poremećaju i patnjama koje uzrokuje.

- Vodila sam potpuno drugačiji život prije nego je ova zvijer preuzela kontrolu nad njim - kazala je Molannen te dodala kako je konstantno uzbuđenje počela osjećati kada je imala 23, objašnjavajući poremećaj kao prekidač koji više nije mogla ugasiti.

- Nekoć sam voljela život, no ovo ga je uništilo. Ovo nije život. Koja je poanta? Cijelo vrijeme razmišljam o samoubojstvu.

Iako je imala sve predispozicije da radi kao prevoditelj jer zna tečno francuski, njemački i španjolski, zbog njezinog stanja nije mogla prihvaćati normalne poslove.

Seksualno uzbuđenje osjećala je prečesto i kako bi osjetila 'olakšanje' morala se samozadovoljavati, što je u njoj izazivalo osjećaj srama.

Zbog toga je 1999. prestala raditi i većinu svog vremena provodila je u spavaćoj sobi sa vibratorom.

- Bila sam prestravljena. Nikako se nisam mogla riještiti uzbuđenja. Nisam znala šta da radim.

Zbog svoj stanja prošle je godine pokušala tri puta počiniti samoubojstvo.

- Znam da Bog želi puno više od mog života, više od iskušavanja samoubilačkih metoda, neprekidnog plakanja i zlostavljanja - kazala je.

Otkrila je lokalnim novinama kako ju je godinama maltretirao susjed, koji joj je govorio kako je kažnjena jer je bila zločesta.

Nakon što je priča objavljena, uredništvo novina je kontaktirao njezin bivši dečko koji je kazao kako joj članak ne može pomoći, pošto se Molannen ubila.

Njezin najgori dan bio je kada je imala 50 nekontroliranih orgazama zaredom.

Mislila sam da ću umrijeti - kazala je i opisala detaljno svoje muke:

- Nekad ne mogu zastati niti da popijem čašu vode. Svaki dijelić tijela me boli. Srce mi jako tuče i plivam u znoju. Muškarci to ne razumiju. Njima je to seksi... Zamislite da imate stalnu i onaj osjećaj prije nego ejakulirate, i tako cijeli dan, cijelu noć. Ne možete se smiriti, ne možete spavati i mislite da ćete doživjeti srčani udar i umrijeti.

Molannen je mislila da je to normalna hormonalna promjena kroz koju žene prolaze, no da o tome ne pričaju, pa je patila u tišini.

- Zamijetila sam kako nešto nije u redu, no mislila sam da će prestati s vremenom. I tako sam čekala i čekala... prošlo je gotovo 16 godina, i još uvijek čekam - kazala je za novine.

- Pokušavala sam samu sebe uvjeriti kako sve što se događa nije istina i pokušavala sam ignorirati. Nekad se mogu oduprijeti, a nekad jednostavno ne mogu.

Tada se slomila i u suzama priznala: - Nisam imala pojma da i drugi prolaze kroz ovakvo nešto. Da sam barem rekla majci ili ocu o ovom ili čak roditeljima mojih prijatelja, a ne ovako potratila život.

Tek nakon što je njezina priča izašla u novinama, nekolicina ljudi javila se kako bi joj pomogla. No bilo je prekasno.

Nije poznato koliko žena pati od ovog poremećaja, no stručnjaci procjenjuju da ih ima na tisuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 21:30