ZAVRŠILA U ZATVORU

TRUDNICA ORGANIZIRALA PREMLAĆIVANJE LAŽNO OPTUŽENOG PEDOFILA 'Skakala sam mu i po glavi'

Studentica i buduća majka Rachel Ashwort (28) iz Lancashirea u Engleskoj, osuđena je na 16 mjeseci zatvora jer je organizirala napad na Antonia Cressotija (39) nakon što je lažno optužen na web stranici Predators Watch kao pedofil. Kako se ispostavilo riječ je o nedužnom čovjeku.

Buduća majka, koja se trenutno nalazi u 15 tjednu trudnoće, u nedjelju ujutro 16. lipnja, zajedno je s još dvije osobe, upala u kuću žrtve. Odmah su po ulasku srušili prestrvaljenog muškarca na pod i počeli tući. Osim što su ga su izudarali, bacali su pokućstvo po njemu, a trofeje su mu razbijali od glavu te su ga na kraju krvavog ostavili na podu.

Žrtva napada je poslije toga proveo dan u bolnici jer je zadobio je prijelom rebra, zbog čega je dva mjeseca morao biti jake tablete protiv bolova. Uz to je imao posjekotine i modrice po cijelom tijelu.

Cressoti je poslije napada bio toliko preplašen i traumatiziran da je odletio u rodni grad, dok se organizatorica napada, Rachel Ashwort, pohvalila putem Facebooka kako je uživala u navedenom činu: 'Čak sam mu skakala po glavi', napisala je te je dodala kako smatra da treba objestiti sve pedofile.

Poslije uhićenja, Ashwort je policiji tvrdila da je bila riječ o pedofilu te da je to pisalo svuda na internetu.

Policija nije ušla u trag ostalim sudionicima napada, a Ashwort nije htjela odati njihov identitet.

Ashwort je s još dvije osobe brutalno pretukla Cressotija, inače epileptičara, jer je skupina lovaca na pedofile stavila njegovo ime na pospis koji je objavljen na portal Predators Watch, koji prema pisanju Daily Maila, ponekad nevine ljude proglašava pedofilima, nakon čega zahtijevaju novac da bi im se ime maknulo s popisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 11:45