KRIVI IZBOR

STUDENTICE ZGROZILE AMERIKANCE Obukle se u tornjeve blizance pogođene 11.9.

 Screenshot Youtube

Dvije 19-godišnje studentice sveučilišta u engleskom gradu Chesteru zgrozile su britansku i američku javnost time što su se za Noć vještica obukle u World Trade Centar: kostimi koji su odjenule prikazivali su južni i sjeverni toranj WTC-a pogođen Bin Ladenovim zrakoplovima 9. rujna 2001.

No, nisu samo djevojke pokazale loš ukus: odnijele su nagradu na izboru za najbolji kostim na Halloween partiju u chesterskom noćnom klubu Rosies.

Na nagrađenim kostimima prikazani su tornjevi u plamenu i avioni kako vise nakon udara. Obje djevojke, Amber Langford i Annie Collinge, ispričale su se svima koje su time povrijedile. "Imale smo ozbiljnu ideju da pokažemo veliku nesreću ovoga vremena, a ne da se šalimo", izjavile su. Zgrožen je i otac jedne od njih, Martin Lanford.

"Ona zna da sam ja pilot i to uopće nije cool", izjavio je. Nakon što je afera izbila u javnost, i uprava kluba koji je curama dao nagradu također je doživjela prosvjetljenje i sad se ispričava da nisu namjeravali ikoga vrijeđati. I, jasno, pokrenut će ozbiljnu istragu. Osudilo ih je Sveučilište u Chesteru i tamošnji studentski savez, koji se u zajedničkog priopćenju zgražaju nad "stravičnim fotografijama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 03:35