NAPADAČ SVE PRIZNAO

STRAVA NA TAJLANDU Djevojčica (13) silovana, zadavljena i gola bačena kroz prozor jurećeg vlaka

 Getty Images

Nong Kaem, 13-godišnje djevojčica iz Tajlanda, silovana je i bačena iz jurećeg vlaka koji je putovao prema Bankoku.

Prvi put u životu Nong se vozila vlakom. Iz grada Surat Thaia vraćala se sa svoje dvije sestre i dečkom jedne od njih u glavni grad Tajlanda. Dijelili su spavaća kola, no ujutro kad su se probudili Nong nije bilo.

Policija je pretražila vlak nakon što se obitelj nestale djevojčice obratila medijima za pomoć.

Tri dana kasnije, beživotno tijelo Nong Kaem pronađeno je u blizini tračnica golo. Bila je silovana, zadavljena i bačena kroz prozor vlaka. Napadač, 22-godišnji djelatnik tajlandskih željeznica Wanchai Saengkhao kazao je policiji kako je bio pijan i na metamfetamina.

Zločin je priznao nakon što su ga uhvatili slijedeći trag mobitela ubijene djevojke. Napadač je nakon što je ubio 13-godišnjakinju prodao mobitel u Bankoku, no kupac je kopirao osobnu napadača pa je policija lako pronašla zločinca.

Wanchai je policiji priznao kako je djevojčicu dok je spavala prenio u drugi odjeljak gdje ju je silovao, a potom zadavio te bacio kroz prozor.

Wanchai je optužen za ubojstvo, silovanje djeteta mlađeg od 15 godina te krađu, izvijestili su iz policije. Ako ga osude za ubojstvo, mogao bi biti osuđen na smrtnu kaznu. Zgroženi slučajem aktivisti su se podigli na noge tražeći žešće kazne za silovanje djece za koje trenutačna kazna iznosi od četiri do 20 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:47