UZNEMIRUJUĆA SCENA

SRAMOTNE SCENE IZ JAVNOG PRIJEVOZA Razvratna 36-godišnjakinja oralno zadovoljavala dečka pred svima, putnici se pobunili i u sekundi je nastao kaos

 
Ilustracija
 YouTube

Vrlo uznemirujuću scenu zatekli su putnici, među kojima su bila i djeca, koji su se u nedjelju ujutro, oko 11.30 sati, vozili berlinskom podzemnom željeznicom. Naime, 36-godišnja žena počela je oralno zadovoljavati 38-godišnjeg partnera, no ubrzo je neprimjerena scena prerasla u svađu pri čemu je morala intervenirati i policija, piše Blid.

Naime, 18-godišnja djevojka prigovorila je paru i rekla im da prestanu to raditi. Međutim, to se nije svidjelo 36-godišnjakinji koja joj je opsovala i opalila joj šamar. U obranu napadnute djevojke skočio je 19-godišnji mladić, no njega je pak udario 38-godišnjak. Šokirani putnici uspjeli su savladati pobjesnjeli par, a jedan je povukao kočnicu za slučaj opasnosti i zaustavio vlak.

U međuvremenu muškarac i žena su pobjegli, no policija je nju uspjela uhvatiti, a on se ubrzo dobrovoljno predao. Strastveni par nalazi se pod istragom zbog remećenja javnog reda i mira te napada i uvreda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 02:49