OZBILJAN RAZLOG

ŠPRAJC BEZ KOMENTARA, ALI VI KOJI GA PLJUJETE MOGLI BISTE SE POSRAMITI! Zagonetna odjava hit na društvenim mrežama

 Schreenshot RTL

U ponedjeljak je voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc senzacionalno odjavio emisiju te je umjesto uobičajenih ‘ugodnu večer uz ostatak programa’ ili nešto slično, rekao:

‘Eto, nakon ove zabave još vam samo želim ugodan nastavak večeri, tu i tamo se počešite po testisima, naravno tko ih ima i laka vam noć!’

Gledatelji su, dakako, ostali prilično šokirani iako s osmijehom na licu, pa se njegova odjava brzo proširila društvenim mrežama i skupila svakakve komentare - od onih koji mu zahvaljuju što im je uljepšao večer do onih koji su se našli uvrijeđenima i njegov komentar smatraju nepristojnim.

Međutim, postoji velika mogućnost da je i ta odjava bila smislena. Naime, uskoro kreće edukativna kampanja Počeši s razlogom, javno zdravstvena kampanja za rano otkrivanje raka testisa. Radi se o podizanju svijesti muškaraca o nužnosti redovitog samopregleda testisa - jednostavne i brze metode koja može spasiti život te omogućava rano otkrivanje raka testisa. Ako se otkrije u ranoj fazi, rak testisa izlječiv je u više od 95 posto slučajeva.

Kontaktirali smo voditelja i urednika na RTL-u, no odgovorio nam je: 'Žao mi je, bez komentara.'

Video možete pogledati na ovom linku .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 05:28