A SPAVALI SU ZAJEDNO!

Šokantno saznanje: Godinama su bili u vezi, a onda je ONA saznala da je ON, zapravo ONA!

 thinkstockphotos

ZAGREB - Policija je Nicole Lindsay (24) iz Glasgowa obznanila vrlo bolnu i šokantnu vijest kako je njezin dečko Lee, zapravo žena, lezbijka i seksualna prijestupnica Samantha Brooks.

Samantha je bila u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja 14-godišnje djevojčice.

- Kada mi je policija sve otkrila bila sam u šoku, nisam mogla vjerovat, čak sam se počela smijati, rekla je Nicole, koja je inače samohrana majka dvije djevojčice stare šest i dvije godine.

Brooks je išla i tako daleko da je od drvenog valjka,držača za toaletni papir, napravila 'umjetni penis', na način da ga je omotala zavojima i presvukla s četiri kondoma.'Napravu' je koristila za seksualne odnose s Nicole.

Lee je glumio da ima rak testisa te da je zbog toga sramežljiv i ne voli praktircirati seks pod svjetlima. Nicole to nije zasmetalo jer je i ona po prirodi sramežljiva, pa je imala razumjevanje za Leea. Također muškarac nikada za vrijeme seksa nije ni skidao majcu, navodno jer je imao veliki ožiljak na leđima koji je zadobio od prijašne ljubavnice. No tek sada je jasno da je zapravo imao grudi koje je zamatao zavojima kako bih ih prikrio.

Par se upoznao 2001. godine putem Facebooka, no Nicole je tada bila u vezi i kilometrima udaljena od Lee. U stavrnosti su se upoznali tek 2006. kada je Nicole napunila 18 godina, te su tada i započeli vezu. Prekinuli su 2007. nakon što je Lee, tj. Samantha završila u zatvoru na godinu i pol zbog zlostavljanja djevojčice. Rekla je Nicole kako je u zatvoru jer je pretukla pedofila.

Nakon što je izašla par je nastavio vezu, te je "Lee" čak i zaprosio Nicole. Trebali su se vjenčati u ožujku 2010. No, veza im se počela raspadati, jer je Nicole sumnjala da joj Lee nešto skriva.

Prevarena Nicole doznala je konačno istinu prošle godine u rujnu kada ga je policija uhitila.

- Imam noće more kada se samo sjetim kako je prevario mene i moju obitelj, ispričala je očajna Nicole.

Nicole se odrekla svoje anonimnosti kako bi zaštitila ostale djevojke od, kako ona kaže, bolesne osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:17