MAMADINGA

ŠOKANTNA SNIMKA Turistkinja oralno zadovoljila 20-ak muškaraca u zamjenu za piće

Gnjusna video snimka koja je obišla internet potaknula je policijsku istragu o seksualnim zabavama u noćnim klubovima Mallorce
 Screenshot/GoogleMaps

Videosnimka na kojoj turistkinja - nagađa se, Britanka - u resortu Malaguf na španjolskom otoku Mallorci oralno zadovoljava više od 20 muškaraca u zamjenu za piće izazvala je zgražanje diljem Španjolske.

Snimka zabilježena mobitelom u trajanju od dvije i pol minute, koja je uklonjena nakon što je osvanula na društvenim mrežama - prikazuje plavušu koja 'obrađuje' mladiće na plesnom podiju. Djevojka ide od jednog do drugog dok muzika u pozadini trešti, a za svoja je 'djela' nagrađena bocom španjolskog vina koji ne vrijedi više od tri eura.

Na Twitteru i Facebooku neki su objasnili kako je to primjer 'mamadinga' - igre u kojoj noćni klub potiče mlade djevojke na seksualni čin u zamjenu za alkohol.

'Mamada' je, naime, sleng za vršenje seksualnog čina.

Mnogi su na Internetu izrazili gađenje prema objavljenom nazivajući ga nemoralnim i ponižavajućim za djevojku.

Gradonačelnik Manuel Onieva naredio je policijsku istragu zbog 'mamadinga' u barovima.

Za Mallorcan Daily kazao je kako u potpunosti osuđuje takve aktivnosti i upozorio vlasnike klubova da će ih zatvoriti ako se pokaže da su prekršili zakon.

Iako je sporna snimka uklonjena, na YouTubeu postoje brojne koje prikazuju ludu atmosferu na Mallorci. Pogledajte jednu od njih:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:56