NAPRAVIO DAR-MAR

POMAHNITALI MANIJAK Provalio u stan, mastrubirao pred ženom pa s psom u naručju skočio s balkona!

PHILADELPHIA Provalnik koji je masturbirao na balkonu stana u koji je provalio, a potom ukrao psa vlasnice, ustrijeljen je prilikom provale u susjedni stan, objavila je policija u Bensalemu, nedaleko Philadelphije.

Uhićeni provalnik, kasnije identificiran kao Angel Suarez Medero, popeo se na balkon na prvom katu stambene zgrade u nedjelju navečer.

'Sjedila sam na kauču kad su moji psi naprosto poludjeli', ispričala je vlasnica kuće.

'Psi su potrčali do balkonskih vrata, a ja sam ugledala nepoznatog čovjeka kako stoji na balkonu i promatra me.'

Kaže kako joj je provalnik potom gestikulirao da šuti: 'Legao je na balkon, ustao i onda je počeo masturbirati. Pokušala sam natjerati pse da se maknu od balkonskih vrata, ali oni su nastavili mahnito lajati. Potom sam pobjegla'.

Žena je otrčala do susjeda dok je Medero razbijao balkonska vrata i ušao u njenu kuću. Uzeo je jednog psa u naručje i skočio iz stana kroz prozor na prvom katu.

Tada je, navodno, provalio u drugi stan te napao dvije osobe koje su se zatekle unutra. Jedna od njih izvadila je pištolj i upucala Medera s dva metka. No, ni to nije zaustavilo provalnika koji je savladan tek kad je stigla policija.

Odvezen je u bolnicu gdje je operiran i nalazi se u kritičnom stanju. Nitko od stanara nije povrijeđen za vrijeme Mederovog divljanja, ali pas s kojim je iskočio kroz prozor još uvijek se nije vratio kući.

Njegova vlasnica moli građane Bensalema da joj pomognu u potrazi za preplašenim psom koji je pobjegao u noć nakon bliskog susreta s pomahnitalim provalnikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 01:55