A SAMO SU TULUMARILI

Policija u Bahreinu uhitila 200 homoseksualaca zbog nemoralna ponašanja

Od svih zaljevskih država Bahrein glasi kao najliberalnija. Zakonom se ne kažnjava uživanje u alkoholu i homoseksualizam
Participants kiss as they march during the Euro Pride gay parade in Warsaw on July 17, 2010. Thousands of gays, lesbians, bisexuals and supporters of equal rights for sexual minorities marched in Warsaw urging Poland's government to give homosexual partnerships legal status. AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI
 AFP

Policija je u Bahreinu uhitila oko dvije stotine homoseksualaca, transvestita i transseksualaca u starosti od 18 do 32 godine zbog nemoralna ponašanja, što je sigurno uhićene poprilično zateklo.

Od svih zaljevskih država Bahrein glasi kao najliberalnija. Zakonom se ne kažnjavaju uživanje u alkoholu i homoseksualizam , kao ni ostale stvari koje arapske zemlje u susjedstvu strogo tretiraju. Upravo zbog toga dobrostojeći i bogati Arapi dolaze u Bahrein kako bi se opustili i zabavili.

Ali ovoga puta su za opuštanje izabrali najkonzervativniji gradu u zemlji, Muharak. Stoga je očevidac zabave, nepozvani gost, ostao zatečen kad je vidio što se događa i u nevjerici pozvao policiju, koja je reagirala dolično konzervativnom ponašanju u Muharaku i uhitila sve uzvanike na tulumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:38