'BILA SAM PIJANA'

POHOTNA UČITELJICA RADOMSKI Na vjerskoj ceremoniji dječacima pokazivala silikonske grudi, s jednim se seksala

 Policijske snimke

Pijana učiteljica joge iz Arizone Lindsey Radomski (32), optužena je za seksualno zlostavljanje sedmorice dječaka na proslavi bar micve, izvijestila je tamošnja policija, a prenose svjetski mediji.

Na proslavi prošle subote u Scottsdaleu bilo je oko stotinu gostiju, a pijana Lindsey odlučila je svoje nove, uvećane grudi pokazati najprije grupi odraslih osoba, a potom se prošetala do bazena gdje se novim poprsjem pohvalila skupini dječaka. Nakon tog incidenta poslali su je u jednu od spavaćih soba da prespava.

U ranim jutarnjim satima u nedjelju, 22. ožujka, Radomski je u svoju sobu pozvala sedmoricu dječaka u dobi između 11 i 15 godina i dopustila im da joj miluju grudi. Nakon nekog vremena svi su napustili sobu osim jednog 15-godišnjaka, s kojim je stupila u seksualni odnos.

Roditelji tinejdžera prijavili su nemili incident policiji Scottsdalea, koji su Lindsey Radomski uhitili u utorak navečer.

Učiteljica joge policiji je priznala da je svima pokazivala svoje grudi, ali da se ničeg drugog ne sjeća jer je bila pijana.

Policijski dužnosnik Ben Hoster za medije je izjavio da nikada nisu imali bizarniji slučaj.

- Dosad nismo imali slučaj žene koja je dopuštala maloljetnicima da joj diraju grudi, rekao je.

Bar micva je židovski obred obilježavanja punoljetnosti, odnosno 13. rođendana, kojim dječaci postaju punopravni članovi odrasle židovske zajednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 01:16