IZ BAZE PODATAKA

OTKRIVENO NA RENDGENU Evo što je sve protekle godine zapelo u našim nosevima, penisima i anusima

U anusu se našlo najviše neobičnih predmeta...
 International Journal of Surgery

Proteklih godina američka Komisija za inspekcijski nadzor opće sigurnosti proizvoda na tržištu kreirala je otvorenu bazu podataka prikupljenih iz Hitnih službi diljem zemlje. Namjerno ili nezgdom u različitim tjelesnim šupljinama našli su se raznorazni predmeti, a većina ih je otkrivena rendgenskom snimkom.

U ušima se tako našlo sjemenja, make-up kistova, kuglica, leptir, čokoladice, kamenje i papiri. U nosu su završili čepići za uši, pastele, privjesci, kovanice, baterije, spužva, dekorativni kamenčići, gumice za brisanje i perlice. U grlu pacijenata zapeo je i detrdžent, zviždaljka, zaručnički prsten, šarafi, klupko vune, ali i pčela. Skloni eksperimentiranju, neki su u svoj penis gurali magnetske kuglice, kockice, antene, igle za pletenje, ćorke, nokte, plastične cjevčice, zubni konac, žicu, a jedan je ugurao domino pločicu 'kako bi zadovoljio dame'. U vaginama su završile tube ljepila, ukosnice, vibrirator za prst, toaletni papir, crvi, žlice, plastične boce, a jedna je djevojka ugurala papirnate maramice kako bi mogla imati seksualne odnose tijekom menstruacije.

Ipak, u anusu se našlo najviše neobičnih predmeta. Rendgenske snimke otkrile su olovke, bočice šampona, staklenke losiona, svjetiljku, čep za kadu, staklo, čarape, vrećice za led, kraj karniše, a jedan pacijent je kazao kako ga je 'jako svrbilo pa je uzeo daljinski upravljač da stane mukama na kraj'. No, tu popis ne završava - u analnom otvoru zapeli su i vibratori, kao i oni još zapakirani, te njihove baterije, upaljači, igračke, četkice za zube i sapuni, a u bazi podataka našla se i izjava jednog pacijenta koji se navodno napio i onesvijestio, a ujutro kad se probudio u anusu su mu bile žlice i vibrator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 16:03