ŠTEDI VRIJEME I NOVAC

Otkrijte kako do znatnih ušteda na jednostavan način

Znatne uštede vremena i novca možete ostvariti ugovaranjem osiguranja preko interneta!

Već kupovinom dopunskog zdravstvenog osiguranja možete uštediti tisuće kuna godišnje, a usporedbom cijena auto obveznog osiguranja možete u trenu pronaći najpovoljnije. Osigurajte dom za manje od kune dnevno i izbjegnite visoke troškove sanacije štete.

Dopunsko zdravstveno osiguranje preporučuje se svima koji žele uštediti na troškovima liječenja. Dostupno je već od 65 kuna mjesečno i može vam prištediti tisuće kuna godišnje, koliko biste inače platili za nekoliko recepata mjesečno, posjete liječniku opće prakse, fizikalnu terapiju, kraći boravak u bolnici i par pregleda specijalista.

Dosi.hr, prvi hrvatski webshop za osiguranja postigao je senzacionalan uspjeh jer je korisnicima omogućio da transparentno usporede cijene i kupe policu u manje od minute. Preko ovog servisa već je ugovoreno osiguranja u vrijednosti 27 milijuna kuna i u samo jednom danu prodano je senzacionalnih 1000 polica dopunskog zdravstvenog osiguranja, bez sekunde čekanja u redu.

ZA MANJE OD 1KN DNEVNO

Uštediti možete i na auto obveznom osiguranju jer se cijena mijenja ovisno o osiguravatelju. Ako želite pronaći najpovoljniju, usporedite ponude online. Sve više vozača osigurava svoje automobile i motocikle preko interneta jer taj postupak na Dosi.hr traje doslovno manje od minute. Odlučite li se promijeniti osiguravatelja zbog povoljnije cijene, vaš bonus prenosi se potpuno automatski.

Jedno od najisplativijih je osiguranje imovine jer za manje od 1 kune dnevno osiguravate svoj dom od najčešćih opasnosti koje mu prijete. Štete koje uzrokuju požar, krađa, oluja i druge opasnosti podrazumijevaju neželjene troškove popravka, u pravilu veće od 350kn godišnje koliko ćete platiti da osigurate svoj dom od podruma do krova.

REVOLUCIONARAN OBLIK KUPOVINE

Kupovina osiguranja preko interneta daleko je najpopularniji način ugovaranja polica u Zapadnoj Europi, kažu upućeni stručnjaci. Današnji korisnici žele transparentno usporediti cijene, pakete i uvjete, dobiti kompletnu informaciju te obaviti kupovinu bez skrivenih troškova i bez mukotrpnog obilaženja poslovnica.

Servis Dosi.hr , skraćenica od „dobra osiguranja“, prvi je hrvatski webshop za osiguranja, revolucionaran jer omogućava da u samo nekoliko klikova odaberete i kupite policu, potpuno sigurno i transparentno.

Kupci su odmah prihvatili mogućnost brzog, sigurnog i povoljnog online ugovaranja osiguranja, što je rezultiralo fantastičnom brzinom prihvaćanja servisa Dosi.hr kod domaćih korisnika.

Posjetite i vi www.Dosi.hr , usporedite cijene i uvjerite se zašto sve više korisnika štedi svoje vrijeme i novac online kupovinom osiguranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 17:35