50 NIJANSI LIBERALNOG

ORGIJE U STRANCI Ugledna političarka snimala filmiće: 'Žene su vezali kožnim remenjem, bilo je i bičevanja'

 Facebook

ASHFIELD - Voditeljica izborne kampanje britanskih Liberalnih demokrata privatno je radila kao sado-mazo domina, glumeći u pornografskim filmovima koje je snimala u sjedištu stranke u svojoj izbornoj jedinici.

Michelle Gent (50), koja ima djecu i jednog unuka, je režirala i glumila u nasilnim filmovima s bičevima, lancima, mačevima i oskudno odjevenim ženama, koje je potom prodavala online.

U nekim filmovima žene su bile vezane kožnim remenjem, a u drugima bile su natopljene lažnom krvlju.

Neimenovani izvor rekao je za Sunday Mirror da su glumcima na audicijama govorili da se ‘pripreme za sve.’

- Tjerali su ljude da budu sve ekstremniji. Michelle se ponašala kao sutkinja u X faktoru, rekao je izvor, koji je išetao iz audicije kada je vidio o čemu se radi.

- Djevojke su pokazivale grudi, pravile se da se samozadovoljavaju, vrištile, glumile orgazme i ljubile se međusobno u nadi da će biti odabranei za glavnu ulogu.

Objašnjavajući film ‘The Exorcist Chronicles,’ Gent je rekla kako se radi ‘o seriji demonskih opsjedanja.’

- Vatikan je zabrinut zbog zastrašujućeg porasta opsjedanja i moraju nešto učiniti. Stoga šalju neobičan tim - svećenika, Oca Jana i znanstvenika, Daryla Luxa.

- To je film s mnogo dubine. Ako želite dublje pogledati u njegovo značenje, to je definitivno moguće. Isprobajte ga, zabavite se s njim. Možda ćete ga morati pogledati par puta da vidite sve, no ja nalazim takve stvari fascinantnima. Mislim da je vrlo pametno napravljen, rekla je Gent.

Gent je bila lokalna vijećnica u Nottinghamshireu između 2009. i 2013. godine, kada je izgubila izbore. Za snimanje svojih filmova koristila je stranačke urede u Ashfieldu.

Glasnogovornik Liberalnih demokrata izjavio je kako niti stranka niti privatni vlasnik ureda nisu bili upoznati s aktivnostima koje je Gent vodila poslije uredskih sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 22:43