UMJETNIČKI PROJEKT

OPREZ, UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ (U ČLANKU)! TKO ĆE SPASITI MUŠKOST DONALDA TRUMPA? Njegov mikropenis ne prestaje privlačiti pažnju

 Screenshot/Twitter

Penis Donalda Trumpa ne prestaje biti temom rasprave, a u akciju ‘spašavanja časti’ potencijalnog američkog predsjednika uključili su se i umjetnici. Na svoj način, naravno.

Još 2012. godine satirični portal The Onion objavio je priču o minijaturnoj muškosti Donalda Trumpa gdje su ga prikazali kao narcisa koji provodi pozamašnu količinu vremena pred ogledalom ne bi li se možda ‘dole’ nešto pomaknulo. ‘Ajme, pogledaj tu stvar. Jadno’, komentirao je Trump u privatnosti svog doma, piše Onion.

Premda su odonda prošle četiri godine, tema je opet aktualna, i to zahvaljujući samom Trumpu koji je osjetio potrebu braniti svoju muškost .

Iskoristila je to i umjetnica Illma Gore koja je pastelama naslikala golog Trumpa u zavodljivoj pozi pod nazivom ‘Make America great again’ (‘Učinimo Ameriku opet velikom’). Gore je dala svoju viziju Trumpa i njegovog spolnog organa.

Sama autorica je na službenoj stranici djelo opisala: ‘Slika je nastala kako bi izazvala reakciju kod publike, pozitivnu ili negativnu, o tome koliko pažnje pridajemo fizičkom izgledu. Nitko se ne bi trebao osjećati muževnije ili ženstvenije zbog svog penisa, odnosno vagine, jer to nije ono što definira čovjeka. Vaše genitalije ne definiraju vaš spol, vašu moć ili vaš status. Jednostavnije rečeno, netko može biti i potpuni idiot bez obzira na to što ima u gaćama.’

Slika se trenutno nalazi u prodaji na eBayu , dosad je skupila 43 ponude i najveća postignuta cijena zasad je 3.750 dolara (oko 26.000 kuna), prenosi Mashable .









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:39