DVOSTRUKI BRAČNI KRAH

OGORČENA ISPOVIJEST PREVARENE ŽENE 'Ova je striptizeta prvo mojoj majci otela muža, a kada je umro, bacila se na moga!'

Potpuno slomljena Jacqui Lowe (49) iz Glenrothesa u Škotskoj u nevjerojatnoj ispovijesti za britanski Sunday People tvrdi kako je striptizeta Vici Lorimer (43) prije 20 godina razorila njezinu obitelj zavevši njezina oca Georgea, koji je zbog svega ostavio suprugu i Jacquinu majku Irene, a nedavno joj je život uništila drugi put tako što joj je ukrala muža!

Prvi joj je put srce slomljeno prije više od 20 godina kada je Vici započela aferu s Georgeom, koji se u nju toliko zaljubio da se nakon 30 godina braka razveo od supruge Irene. Premda joj Irene nikada nije oprostila, Jacqui i Vici su zakopale ratnu sjekiru te su jedna drugu tješile kada je George 2012. godine umro od raka pluća.

No, Jacqui sada kaže da joj je život uništen drugi put, a za sve je ponovno kriva Vici, koja je ovoga puta otela Jacquinog muža Charlesa. 'Ne mogu vjerovati što mi je učinila. Bilo je dovoljno da nam je razorila obitelj 1994. godine. Mama nikad to nije preboljela, ali ja sam ponajprije zbog tate, kada sam shvatila da je njihova veza ozbiljna, popustila i prihvatila Vici. A evo kako mi se odužila. Baš je zla', priča Jacqui.

'Ovo mi je doslovce iščupalo srce. Pa zašto si ne nađe svog frajera, nekoga tko već nema ženu?', u nevjerici pita.

Njezini su roditelji, inače, bili stand up komičari koji su na repertoaru često imali opscene teme pa su stoga uglavnom nastupali po muškim klubovima, prije nego bi na scenu stupile striptizete. Tako su i došli u doticaj s Vici, koja je nastupala pod umjetničkim imenom Candice Tyler, a kasnije i Candi te Candi Randi.

Jedne je večeri Jacqui zatekla Vici kako sjedi s Georgeom za stolom i imala je osjećaj da između njih dvoje postoji nekakva kemija koja je već prerasla u aferu. Vici je tada imala 20 i nešto godina, a George 47. Jacqui ju je pitala što se to događa, no striptizeta je odlučno zanijekala da postoji ikakva afera, nakon čega je izbila velika svađa.

Pred njom je bila velika karijera, ali sve se urušilo

'Mama me pitala oko čega se svađamo pa sam joj rekla. Tata je ubrzo sve priznao i odselio se, prvo u stan, a zatim kod Vici. Mama je bila izvan sebe. Obožavala je Georgea i nije mogla vjerovati da bi napustio nju i obitelj. Nikada nije preboljela to. Pred njom je bila velika karijera, ali nakon toga sve se urušilo', kaže Jacqui.

'Petnaest mjeseci nakon što je tata otišao imala je tešku prometnu nesreću, pala je u komu iz koje se probudila nakon devet tjedana. Zadobila je ozljede mozga i nikada se u potpunosti nije oporavila. Mislim da se slupala jer je još bila izvan sebe zbog bračnog kraha. Kada je izašla iz bolnice, kretati se mogla isključivo uz pomoć hodalice', prisjeća se Jacqui.

'Znala je vidjeti tatu s Vici u gradu pa bi ga pitala kada se vraća kući, no on se vratio nije nikada. Svi smo se morali prilagoditi novoj situaciji i nastaviti sa životima. Iako smo ja i trojica braće bili bijesni na tatu, voljeli smo ga te smo se i dalje družili s njim. Deset godina poslije on i Vici su se vjenčali i mi smo to prihvatili. Čak sam im otišla na vjenčanje i pustila sam Vici u vlastiti dom. Redovito sam posjećivala nju i tatu', govori dalje Jacqui.

Georgeu su u listopadu 2011. dijagnosticirali rak pluća. Proširio se i on je od početka znao da je terminalan. 'To je bila prva faza zbližavanja s Vici. Bila je slomljena i obje smo se počeli suočavati s realnošću da ćemo izgubiti Georgea. Bilo joj je jako teško pa sam im dolazila kuhati', kaže Jacqui.

'Dušu sam joj otvorila'

Kada je sa 65 godina George umro u travnju 2012., Jacqui i Vici su tješile jedna drugu. 'Osjećala sam se blisko njoj. Obje smo tugovale i pustila sam je u svoj život. Pomagala sam joj jer me je tata zamolio. Bilo ga je strah da se neće snaći financijski. Pomogla sam joj da riješi kredit tako da može zadržati kuću. Dušu sam joj otvorila i postale smo nerazdvojne. Izlazile smo van, zajedno ručale, išle u šoping. Stvarno smo bile bliske. I onda se ovo dogodilo...', navodi Jacqui.

Tri godine nakon očeve smrti, Jacqui se mora nositi s činjenicom da joj je Vici otela muža Charlesa (45).

'Nikakvog upozorenja nije bilo. Tri tjedna prije Božića prošle godine, 4. prosinca, Charles mi je rekao da me napušta. Kazao je da nije sretan sa mnom, što je bilo prvi put da mi to kaže. Dodao je da mu nije žao nijednog trenutka sa mnom i da će me uvijek voljeti', kaže Jacqui.

'Voljela sam Charlesa. Sve bih za njega učinila. Cijeli se moj život vrtio oko njega, naše 18-godišnje hendikepirane kćeri i mog sina iz prethodnog braka. Cijeli je moj život bio posvećen njihovoj sreći', priča Jacqui.

Gutanje plamena

Kaže da je prvi put primijetila da se između Vici i Charlesa nešto događa kada se Vici opekla dok je pokušavala naučiti gutanje plamena. Jacqui je znala kako se to radi i pokušala je objasniti Vici da sve radi krivo, no ona se svejedno opekla te je završila u bolnici.

'Odvezla sam je u bolnicu, a kada je pet dana poslije izašla, po nju je došao Charles. Otada se nešto promijenilo. Vici je počela flertovati s njim, nabijala mu je grudi u lice i stalno se cerekala. Rekla sam mu da se ona pali na njega, ali on mi je rekao da govorim gluposti. Kada mi je nekoliko dana poslije rekao da odlazi, pitala sam ga je li to zbog Vici, a on je rekao ne. Beskičmenjak mi je lagao o svemu tjednima jer ga je očito bilo sram priznati istinu. A onda sam u sitnim satima jedne nedjelje u veljači od nje dobila poruku poslanu s njegovog mobitela koja je glasila: Poljubi me u dupe, Vici', govori ogorčena Jacqui, koja sada jedva čeka razvod.

'Kći mi je slomljena. Nedostaje joj otac i vjerojatno se osjeća kao što sam se i ja osjećala kada mi je ova ukrala tatu. Charles mi se gadi, natrpala sam svu njegovu odjeću u torbe i izbacila je, čak sam se riješila madraca s našeg zajedničkog kreveta. Nema više ni posteljine. Naprosto nisam mogla podnijeti misao da spavam na krevetu koji smo dijelili. U listopadu bi nam bilo 25 godina braka, a sada mi je zlo i od same pomisli da bi se mogao pojaviti pored mene', kaže Jacqui.

'Požalit će zbog svog izbora, a što se Vici tiče, ne bih joj dala ni da mi vezice na cipelama zaveže', zaključuje Jacqui.

'Nismo učinili ništa loše'

Charles je za Sunday People rekao da neće ništa komentirati kako situaciju ne bi učinio još gorom, ali inzistira da se u avanturu s Vici upustio tek nakon što je dao nogu Jacqui.

'Nismo učinili ništa loše. Vici je udovica, a ja sam napustio Jacqui. Nisam je napustio zbog Vici, nego zato što brakom nisam bio zadovoljan već neko vrijeme i s njom sam bio samo zbog naše kćeri', tvrdi Charles.

'Vici i ja smo postali dobri prijatelji, pomogla mi je u mnogim stvarima, a sada samo nastojimo nastaviti s našim životima. Sve što želim je da me se pusti na miru i da mogu viđati svoju kćer koju obožavam', kaže još Charles.

Za Vici tvrdi da nije imala stripersku gažu barem 5-6 mjeseci, no njezina fotografija i dalje krasi web stranicu agencije u Glasgowu koja angažman striptizeta naplaćuje po 110 funta za 15-minutni ples.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:05