EPILOG SPEKTAKLA

Nestrpljivi Sarajlija ostao bez dva prsta na koncertu Metallice

 Sipa

Vatreni obožavatelj Metallice S. M. (37) iz Sarajeva, iako je imao uredno kupljenu kartu nije imao dovoljno strpljenja da čeka u redu na ulazak na hipodrom, te je odlučio preskočiti ogradu, međutim, na kraju je ostao bez dva prsta koja su mu amputirali liječnici u Klinici za traumatologiju, piše Slobodna Dalmacija .

Nestrpljivi Sarajlija je, naime, preskakao ogradu ali su mu u jednom trenutku u njoj zapeli prsti. S teškom ozljedom ruke muškarac je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, ali unatoč intenzivnoj borbi, liječnici mu nisu uspjeli spasiti dva prsta.

Osim njega, doktori i policija imali su posla s još četvero fanova Metallice, od kojih su svi imali problema s alkoholom. Sa čak 3,10 promila alkohola u krvi Slovenac Ivo Z. (35) iz Ljubljane je oko ponoći priredio pravu predstavu u kolima Hitne pomoći i potom u bolnici, a rezime okršaja s njim su lakše ozljede troje policajaca, dok je Janez svojom krivnjom 'zaradio' puknuće šake.

Kako doznajemo, Slovenca su zbog visokog stupnja alkoholiziranosti vozili kolima Hitne pomoći s hipodroma u Kliniku za traumatologiju. Dolaskom u bolnicu, Ljubljančanin je rukama porazbijao više stakala, nakon čega su ga na otriježnjenje vozili u KB Sestre milosrdnice gdje mu je za vrijeme vožnje u kolima Hitne pomoći društvo pravio i policijski službenik kojeg je udario šakom u glavu. Pokušao ga je i koljenom udariti, te se uporno ustajao s kreveta kako bi odšetao na ulicu.

U tom trenutku kad su stali vozilom, policajcu je u pomoć priskočio drugi kolega kojeg je pijani Slovenac udario, pak, šakom u vrat. Unatoč svemu je ipak svladan i uspješno hospitaliziran.

Inače, prije, za vrijeme i nakon koncerta u nedjelju, policija je još postupala zbog troje posjetitelja koncerta na kojem je, prema njihovim procjenama bilo oko 39 tisuća ljudi, navodi Slobodna Dalmacija.

Zagrepčanin M. P. (56) i 23-godišnji Slovenac S. J. iz Trbovlja dovedeni su u policijsku postaju zbog prevelike alkoholiziranosti, dok je Zagrepčanin K. Đ. (30) otišao i u drugu krajnost omalovažavajući i časteći policajce psovkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:58