SKANDALOZNA PRESUDA

MONSTRUMU SAMO 4,5 GODINE ZATVORA Silovao je djevojčicu (14) i natjerao je na samoubojstvo

 ukpaedos-exposed.com

Pedofil iz Engleske koji je seksualno zlostavljao 14-godišnju djevojčicu mjesecima prije nego li se ubila, završio je iza rešetaka.

Policija je uhvatila Kevina Palmera na ljeto 2013. dok se sa Danielle Formosa upuštao u seksualni odnos u šatoru.

Palmer (39) prvi susret s tinejdžerkom imao je četiri mjeseca ranije, kada joj je kazao da ima 19 i da studira pravo.

Danielle, koja je bila u udomiteljskoj obitelji, dogovorila je nakon toga spoj s Palmerom preko SMS-a 29. lipnja 2013.

- Susreli su se u Sunderlandu i kupili cigarete i limenke cole. U svom je ruksaku imao šator, pa su ga razvukli u parku i slušali muziku. Dok je prolazio kraj šatora, policajac je zavirio unutra, a oni su mu oboje rekli lažna imena. Dok je odlazio, čuo je djevojku kako ga je oslovila sa 'Kev' - drugačije nego što je on kazao policajcu da se zove. Kasnije je došao drugi policajac koji ih je izvukao iz šatora i pitao ih za godine i ime. Dok mu je Danielle davala informacije o datumu rođenja, Palmer je spakirao stvari i pobjegao nakon čega ga je policija uhitila u njegovoj kući - ispričao je tužitelj Robert Woodcock na vrhovnom sudu u Newcastleu.

Danielle (14) je pronađena mrtva u prosincu prošle godine.

Palmer je osuđen zbog silovanja školarke, no on je priznao krivnju samo za manje optužbe - za upuštanje u seksualne aktivnosti i poticanje Danielle da se upusti s njim u seksualni odnos.

Sudac Penny Moreland odbio je sve navode obrane koja je tvrdila kako je Palmer imao vrlo težak život i kako je pokazao suosjećanje za žrtvu te ga osudio na četiri i pol godine zatvora.

- Inzistirao si da ju vidiš i planirao si počiniti seksualni prijestup u šatoru. Nakon toga, ona si je oduzela život. Ne sumnjam da ju to što si učinio nije uzrujalo. Nije mi dovoljno što si se sada pokajao. Prihvaćam da si imao vlastite teškoće i da vaš vlastiti život nije bio idealan, no to nije izgovor - kazao je sudac i naredio da se Palmera doživotno upiše u registar seksualnih prijestupnika te da mu se zabrani kontaktiranje s djecom mlađom od 16 godina bez nadzora socijalnih radnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 06:31