BURA NA TWITTERU

LJEPOTICA KOJA JE OBAMU PROZVALA BARRACOM BERNEROM 'Nisam glupača, za sve je kriv moj mobitel'

 Twitter

Gemma Worrall (20), Britanka koja je nedavno objavila tweet o 'britanskom predsjedniku Barracu Barneru' zbog kojeg je postala predmetom sprdnje diljem svijeta, tvrdi da je za sve kriva automatska autokorekcija na njezinom mobitelu te kako uopće nije glupa.

U samo nekoliko sati njezin tweet 'If barraco barner is our president, why is he getting involved with Russia, scary.' ('Ako je barraco barner naš predsjednik, zašto se bavi Rusijom, strašno') podijeljen je 7000 puta, a Gemmi je prvotno sve bilo smiješno, dok nije počela primati uvrede i prijetnje smrću.

- Gemma sigurno nije članica Mense, no nije glupača. Govori bistro i artikulirano, tvrdi da se obrazovala u Katoličkoj školi gdje je imala gotovo sve petice i bila bolja od ostalih učenika - piše novinar Daily Maila koji je posjetio njezin dom nakon 'incidenta'.

Zapanjena masovnom reakcijom kaže kako ju brine kakve će to posljedice ostaviti na njezinu obitelj.

Njezini roditelji su, kaže, jako zabrinuti za njezinu dobrobit zbog zlonamjernih komentara koje joj mnogi upućuju, a 85-godišnja baka je zgrožena.

- Ne mogu vjerovati da takve reakcije može izazvati jedan bezazleni tweet. Nadam se da će uskoro s time prestati. Inače svojim tweetovima nastojim nasmijati svoje prijatelje i kolege, no ubuduće ću na to morati dobro pripaziti - zaključila je Gemma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 21:22