MONSTRUM S DIPLOMOM

LIJEČNIK IZ NOĆNE MORE Seksualno zlostavljao nepokretne i mentalno oboljele pacijentice

 cookcountysheriff.org

Doktor Dr. Charles DeHaan (59) iz Rockforda završio je u zatvoru zbog optužbi za seksualno zlostavljanje 11 pacijenata, od kojih je većina bila stara i nepokretna.

Tužitelji iz američke savezne države Illinois naveli su u optužnici da je DeHaan tri godine zlostavljao 61-godišnju pacijenticu iz predgrađa Chicaga. Naveli su kako je bila vezana za krevet kada joj je on dolazio u kućne posjete.

Tijekom pregleda iza zatvorenih vrata liječnik je navodno dirao po tijelu tu pacijenticu te ju je tjerao da dodiruje njegove genitalije. Iako je ona plakala i molila ga da prestane, on joj je rekao kako joj nitko neće vjerovati jer je on liječnik dok ona ima psihičkih problema.

Krajem veljače ove godine jadna žena se obratila policiji, ali je to uradila tek kada je čula da je on uhićen zbog optužbi za slično zlostavljanje svojih pacijenata. DeHaana se sumnjiči da je spavao s barem jednom pacijenticom koja je patila od mentalnog poremećaja.

Osim toga, u optužnici piše i to da je ležao na pacijentici staroj 81 godinu te da joj je dirao grudi kao i to da se skidao pred drugim pacijenticama dodirujući im međunožje i grudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 15:44