VOZAČI, OPREZNO I POLAKO

KOD TUNELA SV. ROK KOLONA DUGAČKA 8 KILOMETARA! Ako se vraćate prema Zagrebu, oboružajte se strpljenjem: gužve, magla i skliski kolnici...

 Screenshot/HAK nadzorne kamere

Promet je na glavnim cestovnim pravcima srednje gust do pojačan, a povremena čekanja moguća su u trajektnim lukama i pristaništima, te graničnim prijelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Slovenijom, izvjestili su iz HAK-a, a prenosi Slobodna. .

Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Da zbog gustog prometa, između vijadukta Baričević i južnog ulaza u tunel Sv.Rok u smjeru unutrašnjosti vozi se u koloni dugoj oko 8km, s povremenim zastojima i usporeno. Pozivamo vozače na oprez!

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici i dijelu središnje Hrvatske, Hrvatskog primorja te Istre.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a ima je i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo2 i Kikovica.

Povodom blagdana Uskrsa, zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će danas, 28. ožujka, od 14,00 do 23,00 sata. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1.

Stanje na cestama pratite OVDJE: na stranicama HAK-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:49