PRIJAVE SU U TIJEKU

'JEL' SE VI ŠALITE?' Narodnjački radio ima najbizarniju nagradnu igru ikad: Slušateljici 'ravnoj kao daska' daruju - operaciju povećanja grudi

 
 Ilustracija / Profimedia, Alamy

- Extra bOObs su vani! Nakon pet dana i pitanja gdje pronaći najveću dasku, možda napokon znaš odgovor.

Nagrada je posebna, postojana i primjetna. Pobjednica će kući otići s većim grudima, a za sve će se pobrinuti renomirani estetski kirurg.

Igra se realizira od 18. veljače 2019. do 11. ožujka 2019. godine. Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne osobe koje su državljani Republike Hrvatske.

Igra se provodi na način da se slušatelji prijavljuju putem Instagrama/Facebooka tako što snime video u kojem navode zašto baš oni trebaju osvojiti nagradu povećanja/operacije grudi.

Nakon što se izaberu tri finalista, od nedjelje 10. ožujka do ponedjeljka 11. ožujka na Instagram profilu radija EXTRA FM kreće glasovanje slušatelja - pobjednik je finalist s najviše lajkova - ovako glase pravila bizarne nagradne igre koju organizira domaći narodnjački radio EXTRA FM.

Pobjednica, tj. "najveća daska u gradu", kako su je prozvali na radiju, osvojit će besplatnu ugradnju implantata u jednoj privatnoj ordinaciji.

- Ajde od slavonske ravnice do zagorskih brega! Prijavite se i EXTRA će vam dati ono što majka priroda nije! - neki su od komentara na društvenim mrežama, ali bilo je i onih koji nisu znali bi li se smijali ili plakali od muke pa su samo šokirano pitali: "Jel' se vi šalite?"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:59