INCESTUOZNA STRAST

ISPOVIJEST 'Upoznala sam oca s 19 i zaljubila se u njega. Bilo je strašno vruće, a on je prebacio na porniće...'

Ilustracija

Kanađanka Natasha Rose Chenier imala je 19 godina kada je prvi puta upoznala svoga oca. Odlučila ga je potražiti tek nakon drastičnog pogoršanja odnosa s vlastitom majkom.

Odrastala je bez oca, a nakon što se čula s njim preko telefona, odlučila je otputovati na Jamajku, gdje on živi, i upoznati.

- Odmah smo kliknuli i shvatili da imamo puno toga zajedničkoga. Bila sam očarana, nikada nisam osjetila takvu povezanost s majkom - napisala je u svojoj ispovijesti za ženski blog Jezebel.

- Bila sam presretna, dobila sam roditelja o kakvome sam sanjala.

Počeo ju je obasipati skupim poklonima, a njoj je uskoro postalo jasno da ju vlastiti otac seksualno privlači.

Kada je drugi put otputovala, više nije mogla bježati od vlastitih osjećaja.

- Bila sam užasnuta kada sam shvatila da mi je privlačan, ali nisam mogla pobjeći od toga. Privlačnost je postala sve jača.

Posjećivali su se dvije godine i često razgovarali telefonom prije nego što je saznala da i njezin otac osjeća isto. Priznao joj je da je od prvog susreta osjetio seksualnu želju prema njoj.

Prvi seksualni odnos dogodio se kada ga je posljednji put posjetila.

- Ležali smo zajedno na krevetu i gledali televiziju. Bilo je strašno vruće, a on je najednom prebacio na porniće. Bila sam jako zbunjena i pobjegla. Zatvorila sam se u drugu sobu. Molio me za izađem i ispričavao se, nastavlja svoju ispovijest Natasha.

- Voljela sam ga, trebala sam ga u svom životu koji je bio u kaosu, ali znala sam da je sve ovo pogrešno. Činila sam sve da potisnem seksualnu želju prema njemu.

- Pretpostavljam da ovo zvuči nevjerojatno, osim ako i sami niste osjetili slično sa krvnim srodnikom. Ali vjerujte mi, osjećala sam se kao da je netko bacio čari na mene, toliko je snažan osjećaj bio, napisala je.

Nekoliko puta imali su oralni seks, a gotovo svaki puta tome bi prethodio njezin bijeg u drugu sobu i gnušanje nad samom sobom i vlastitim osjećajima.

- U životu volim držati kontrolu nad stvarima. S ocem sam izgubila apsolutno svaku kontrolu nad sobom. Bila sam na otoku, daleko od vlastitog doma i nisam se imala kome povjeriti, niti pobjeći. Otac me umirivao i govorio mi da ću biti dobro.

Kada je došao kraj njezina posjeta Jamajci, otputovala je u Kanadu i više se nikad ranije vratila ocu. Nakon povratka svakodnevno je imala panične napadaje i osjećala se kao kriminalac nekoliko godina nakon toga. Počela je posjećivati psihoterapeuta koji joj je objasnio da ne treba kriviti sebe zbog toga.

Objasnio mi je sve o genetskoj seksualnoj privlačnosti (GSA).

Natasha Rose Chenier, spisateljica i glazbenica, danas ima 24 godina i planira napisati knjigu o svom iskustvu s ocem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:23