ŠOK NA TRIBINAMA

FOTO: SKINULA SE DO KRAJA NA UTAKMICI Manekenka prihvatila izazov pa se potukla s policijom

 Facebook

Manekenka Heather McCartney (26) izazvala je pravu buru kada je skinula odjeću sa sebe i zaplesala u loži nakon pobjede Hawthorna protiv Sydney Swansa u finalu australske nogometne lige.

Policija je brzo po prijavi stigla kako bi je uhitila, ali je manekenka pobješnjela te je počela udarati i gristi policajce koji su joj pokušali staviti lisice.

Na kraju je provela noć u zatvoru te je novčano kažnjena.

- Rekla sam da ću se razodjenuti ukoliko Hawthorn pobijedi. Oni su pobijedili pa sam se ja skinula. Kako je to bio j... dan, bilo je fantastično - rekla je McCartney za Herald.

Jedna osoba koja tvrdi da je bila u loži kada je manekenka izvodila striptiz rekao je da je ona bila taj dan unajmljena te da joj je obećana dupla plaća ako se skine i počne navijati pred svima.

Twitter

Iako je primila puno čestitki od svojih obožavatelja na Facebooku, njezin potez je razbjesnio mnoge uključujući i udrugu navijača AFL-a.

- Top je sramota. Na takve utakmice dolaze cijele obitelji. Ovaj potez je suprotan sveme onome čemu AFl teži. Nada se da će liga strogo kazniti osobe koje su stajale iza ovog - izjavio je glasnogovornik udruge navijača Brian Clarke.

Fotografije gole manekenke su se inače brzo proširile društvenim mrežama te su popraćene komentarima odobravanja

Facebook

'Odlična predstava.'Sjajno si to napravila', napisali su obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:24