KAMENA STRUKTURA

FOTO: OBAMA NA MARSU?! Na Crvenom planetu uočen objekt koji sliči na glavu predsjednika SAD-a

NLO entuzijasti tvrde da su ugledali glavu Baracka Obame na površini Marsa.

Prema njima, na panoramskoj fotografiji koju je još 2005. godine uslikao rover Spirit vidljiva je kamena formacija koja neodoljivo podsjeća na glavu američkog predsjednika, te bi, kako vjeruju, mogla biti dijelom statue.

Ovo je, naime, posljednja u nizu posve nevjerojatnih teorija o glavama i ostalim strukturama na fotografijama koje su s površine Marsa na Zemlju poslali NASA-ini roboti.

- U potrazi za strukturama na Marsu ugledao sam ovu glavu - rekao je Scott Waring, autor bloga UFO Sightings Daily.

- Sudeći prema načinu na koji stoji, smatram da je glava samo dio cijelog kipa koji je zakopan od ramena naniže - kaže Waring.

Drugi pak NLO entuzijast, jedan od autora na blogu UFO Sightings Hotspot, fotografiju je kompjuterski obradio i otkrio da glava u biti nevjerojatno sliči Baracku Obami.

- Kad sam 'očistio' sliku u programu otkrio sam da kamena struktura nevjerojatno podsjeća na američkog predsjednika, Baracka Obamu - kazao je.

Fotografiju je snimio rover Spirit 2005. godine. NASA je objavila fotografiju, nakon čega je pretvorena u interaktivnu panoramu koja omogućuje bilo kome na Zemlji da "prošeta" površinom Crvenog planeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:35