NAKON PRIJETNJI...

FOTO: NAPADNUTA ŽIVA BARBIKA 'Istukli su me i davili, budim se usred noći s neizdrživim bolovima'

 Instagram

Ljudska barbika Valeria Lukyanova na svom lutkolikom licu njeguje rane koje je zaradila u brutalnom napadu, koji se kako kaže, dogodio u blizini njezinog doma.

Napali su ju nepoznati počinitelji nakon dvije godine huškačke kampanje protiv nje, tvrdi Lukyanova i odrješito odbacuje nagađanja mnogih - da je svoju glavu zamotala kako bi prikrila još jednu estetsku operaciju. Valeria, naime, tvrdi da je na baš sve prirodno osim grudi.









- Napali su me kraj moje zgrade. Vraćala sam se kući iz trgovine s vrećicama i utipkala šifru na ulaznim vratima kad su dva muškarca dojurila iz mraka i napala me. Ništa nisu rekli i nisu me pokušali opljačkati. Dogodilo se sve u sekundi, udarili su me u glavu, nekoliko puta u vilicu, a onda me jedan počeo daviti. Da nije bilo mog susjede koja se slučajno pojavila, ne znam kako bi završilo. Ugledali su je i pobjegli - priča Valeria o napadu koji se dogodio na Noć vještica.









Ljepotica je te večeri hospitalizirana i puštena jučer.









- Osjećam se malo bolje, no čeljust me još jako boli. Pijem jake tablete protiv bolova već danima, no još uvijek se budim usred noći s neizdrživim bolovima - kazala je Lukyanova koja tvrdi da su ju zadnje dvije godine stranci zvali na telefon prijeteći joj.









Lukyanova često ističe da su grudi jedino umjetno na njoj.

- Sve što imam je dar majke prirode. Nakon što sam smršavila, na žalost, smanjile su mi se i grudi, pa sam ih htjela povećati da se osjećam kao normalna djevojka. No nisam se nikad podvrgnula drugoj operaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 01:49