SKANDAL U ŠKOLI

'DEČKO MI NE UZVRAĆA POZIVE, ŠTO DA RADIM?!' Učiteljica dobila otkaz jer je od učenika (9) tražila savjet o muškarcima

 Facebook

Zamjenska učiteljica Cassandre Fiering (45) dobila je otkaz u osnovnoj školi u Bronxu jer je od učenika četvrtog razreda tražila savjet o muškarcima.

Djeca državne škole priznali su nadležnima kako ih je u lipnju prošle godine učiteljica Fiering pitala za savjet vezano za njezin ljubavni život.

- Devetogodišnjim učenicima je rekla da izlazi istodobno s dva muškarca u dobi od 30-tak godina te se želi posavjetovati s njima kojeg da odabere, stoji u sudskoj dokumentaciji do koje su došli novinari New York Daily Newsa.

Objasnila je učenicima da je jedan od njih dvojice automehaničar te da joj se prestao javljati na telefon. Istražitelji tvrde da je Cassandre u razredu priredila svojevrsni igrokaz: djeca su glumila nju, a ona je glumila svoje dečke.

Također je od svojih učenika tražila da odu u njegov dom i prekriju mu kuću toalet papirom, što je u Sjedinjenim Držama česta podvala ili zezancija.

Za razgovora s učenicima grlila ih je, tapšala po ramenima te dodirivala bedra dvojice devetogodišnjaka, stoji u policijskom izvješću.

Fiering je odlučno demantirala optužbe.

- Sve su to bezobzirne laži. Razgovarali smo o ljubavnim vezama, ali sve je bilo hipotetski. Bili smo u učionici sedam sati, a ja nisam imala nastavni plan, razgovarali smo o svemu i svačemu.

Cassandre Fiering dobila je otkaz u školi, a inače zarađuje i kao glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:03