KUĆNI LJUBIMAC

ČUDOVIŠTE 26 GODINA DRŽAO U PODRUMU Vlasnik u suzama zbog gubitka ljubimca: 'Pa u čemu je problem? Nitko ga nije vidio, a ja sam ga šetao'

 Illinois Department of Natural Resources

Jedan stanovnik Chicaga punih 26 godina u svom je podrumu držao dvometarskog aligatora! Priča je izašla na vidjelo nakon što je jedan radnik koji obavljao nekakve poslove oko kuće primijetio da se nešto miče oko kontejnera. Kad se približio i vidio o čemu se radi, prestravljeni čovjek je izvadio mobitel, snimio divovskog gmaza i poslao fotografije u društvo za zaštitu životinja.

Naravno, reakcija je bila ekspresna i aligator se ubrzo preselio u prirodnije okruženje. Vlasnik aligatora Charles Price potpuno je ogorčen takvim raspletom događaja. Kaže da životinji ništa nije nedostajalo iako je punih 26 godina živjela u kavezu.

- Povremeno sam ga izveo u dvorište. Ne vidim gdje je problem, nitko nije saznao za njega, nitko ga nije vidio... - kroz suze je pričao Price za NBC Chicago.

Zanimljivo, ovo nije prvi takav slučaj u Americi. Jedna obitelj iz Los Angelesa čak 38 godina držala je aligatora u jednoj velikoj drvenoj kutiji i hranila ga pilećim krilcima. Danas životinja živi u zoološkom vrtu u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:27