ŠTO ŽELIMO U KREVETU?

VELIKA VEĆINA ŽENA ISPUNILA JE SVOJE SEKSUALNE MAŠTARIJE Istraživanje otkrilo tajne fantazije muškaraca i žena

 Colourbox

LONDON - Istraživanje koje je provela britanska tvrtka za online prodaju seks-igračaka Lovehoney otkrila je kako je velika većina žena ispunila svoje seksualne fantazije.

Iako se istraživanje ne može smatrati znanstvenim, zbog nereprezentativnog uzorka (u istraživanju su sudjelovali posjetitelji Lovehoney stranice koji su htjeli sudjelovati u nagradnoj igri), svejedno pruža zanimljiv uvid barem u jedan segment britanske demografije.

Među onima koji su ispunili anonimnu anketu, 81% žena i 77% muškaraca podijelilo je svoje seksualne fantazije sa svojim partnerima i potom ih ostvarilo, a uvjerljivo najčešća fantazija je seks u javnosti.

Međusobno vezivanje uzbuđuje 72% ispitanika, nešto manje od polovine ‘pali se’ na dominaciju i potčinjenje, 48% bi se snimalo prilikom seksa, a 25% ispitanika bi se voljelo poseksati u avionu.

Po pitanju fetiša, 60% parova je reklo kako se upuštaju u vezivanje, a nešto više od polovice je otkrilo kako uživaju u igranju različitih uloga.

Usprkos sve većoj popularnosti online pornografije i knjiga poput 50 nijansi sive, čak 60% ispitanika oba spola izjavilo je kako se srame svojih fantazija, premda bi ih većina priznala svojim partnerima.

Čak 91% ispitanika priznalo je kako ima neku maštariju, a 97% je reklo kako priznavanje svojih fantazija može poboljšati sreću u krevetu. No, oko 60% ispitanika istovremeno je iskazalo i zabrinutost da fantazije mogu stvoriti nerealna očekivanja od seksa.

- Očito se mnogi od nas malo srame svojih seksualnih maštarija, no izvrsno je to što ih dijelimo sa svojim partnerima unatoč stidu, izjavio je Richard Longhurst, suvlasnik Lovehoneyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:50