HOROR U BEOGRADU

BRUTALNO UBOJSTVO Zaklala ljubavnicu (54) jer je imala seksualne odnose s muškarcima

 AFP

Policija je u srijedu uhitila Marinu Stojilović (50) zbog sumnje da je brutalno ubila Zoricu Ilić (54) s kojom je godinama bila u ljubavnoj vezi, piše Blic te navodi da je razlog ubojstva bio taj što je imala seksualne odnose s muškarcima te joj se nije sviđalo što se bavi prostitucijom

Ubojstvo se dogodilo 8. prosinca prošle godine u žrtvinom stanu u Beogradu, a Marina Stojilović je taj zločin napravila tako što je zaklala svoju ljubavnicu.

Tijelo žrtve je otkriveno deset dana poslije ubojstva u stanu koji je tri mjeseca ranije unajmila i to tek kada je policija ušla u njega na poziv susjeda koji su osjetili smrad.

- Ubijena je bila u donjem rublju, na podu pored ulaznih vrata. Krvi je bilo svugdje, i po zidovima. Vidjela se rana na vratu, a oko su bili dijelovi rastrgane odjeće koji su ukazali na tuču. Tijelo je odmah poslano na obdukciju. Utvrđeno je da je zaklana nožem i da je imala modrice - kaže izvor Blica.

Istraga koja je uslijedila otkrila je kako se Zorica bavila prostitucijom te da je do klijenata dolazila oglašavajući se. Njih je primala u svoj stan, a usluge je naplaćivala po satu. Zbog toga se u početku mislilo da je ubojstvo počinio jedan od klijenata ili njen svodnik.

- Zorica i Marina su bile u ljubavnoj vezi. marini je vjerojatno smetalo što Zorica ima seksualne odnose s muškarcima. Zbog toga je izbila svađa koja je rezultirala tragično. Osumnjičena je uhićena u srijedu u svom stanu u Beogradu pa je privedena na saslušanje kod tužitelja - kaže izvor Blica.

Kako iste novine doznaju, osumnjičena je pacijent na psihijatriji te je na terapiji lijekovima. Ubijena Zorica je iza sebe ostavila kćerku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 18:02