BIZARAN SLUČAJ

BRAT I SESTRA POČELI SE LJUBITI U ĆELIJI PA PRIZNALI INCEST Uhićeni zbog krađe i droge

 Montgomery County Police Reporter

Rutinsko uhićenje zbog krađe u američkom prodajnom lancu Walmart pretvorilo se sasvim neobičan slučaj. Naime, Charlene Ellet (25) iz Teksasa zadržana je policijskoj postaji zbog krađe u dućanu, a kada je po nju došao njezin brat Cameron Beck (26), policajci su im pretražili automobil i otkrili tragove kristalnog metamfetamina.

Dvojac je priznao da su pušili metamfetamin, te su oboje zatvoreni zbog posjedovanja droge, a Ellet i zbog krađe. I tek onda su se stvari zaista zakomplicirale.

Naime, policija je smjestila brata i sestru u ćelije jednu pokraj druge i dok su ispunjavali policijsko izvješće, par se počeo ljubiti u usta kroz zatvorske rešetke.

Zbunjeni policajci dva puta su morali provjeriti da li su Ellet i Beck zaista brat i sestra. Dok su ju ispitivali, Charlene Ellet je priznala kako ima seksualne odnose sa svojim bratom, no inzistirala je na tome kako imaju različite očeve.

Kazala je i kako njih dvoje žive u motelu s dvogodišnjim blizankama, te kako uvijek postave paravan ili odu u kupaonicu kako ih djeca ne bi gledala dok se seksaju.

Seksualni odnosi između polubraće u Teksasu su zakonski zabranjeni, pa je par zadržan iza rešetaka, a kćeri Charlene Ellet predane su njezinoj sestri na čuvanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:23