Modne ikone s kraljevskih dvora

Pročitajte cijeli članak:

Catherine od Cambridgea, monegaška princeza Charlene, nizozemska kraljica Maxima i španjolska princeza Letizia četiri su europske pripadnice kraljevskih obitelji čiji modni stilovi se smatraju besprijekornima.

Princeza Letizia (41) španjolska je modna ikona, a interes javnosti za nju povećao se nakon abdikacije kralja Juana Carlosa, što znači da je Letizia buduća kraljica Španjolske.

Španjolci smatraju da princeza u svakoj prigodi točno zna što odjenuti, a pobornica je minimalističkog stila i make-upa. No, ona nije jedina pripadnica kraljevske obitelji čiji stil narod jednostavno obožava.

Vojvotkinja Catherine (32) već je treću godinu za redom proglašena najljepšom ženom svijeta, a nagrađena je i titulom Britanke s najviše stila. U njezin sofisticiran, ali trendovski stil, svi su toliko zaljubljeni da se sve što ona odjene rasproda u rekordnom vremenu.

Jedan od najboljih modnih stilova u krugu kraljevskih obitelji ima i omiljena nizozemska kraljica Maxima (43). Uvijek nasmijana kraljica voli zanimljive i razigrane kombinacije, a njezin jedinstveni stil obilježen je i hrabrim igranjem bojama.

Graciozna monegaška princeza Charlene (36), koju mnogi uspoređuju s princezom Dianom i Grace Kelly, poznata je po svojem glamuroznom i elegantnom stilu bez obzira radi li se o dnevnim dužnostima ili svečanim prilikama.

Pogledajte fotogaleriju i glasujte za svoju modnu ikonu s kraljevskih dvora!

Linker
18. travanj 2024 21:11