ODMOR

Wellness oaza čarobne uvale Čikat spremno dočekuje goste u posezoni uz pregršt noviteta

Jesen i zima idealni su za opuštanje, a novi wellness programi Lošinj Hotels & Villas zaintrigirat će i one najzahtjevnije goste
 Lošinj Hotels & Villas

Poznato je kako su jesen i zima idealno doba za zdravstveni turizam i wellness, a ponudom se posebno ističe Kvarner i otok vitalnosti Lošinj. Lošinjska spa sezona kuca nam na vrata, a ove će godine goste Lošinj Hotels & Villas grupacije dočekati pregršt noviteta u već ionako bogatoj ponudi najinovativnijih tretmana i programa u prekrasnoj uvali Čikat.

Wellness kao zaštitni znak Lošinj Hotels & Villas

Vrhunski wellness zaštitni je znak lošinjskih hotela, a zahvaljujući bogatom programu visoke kvalitete iz godine u godinu čarobnu uvalu Čikat posjećuje sve više gostiju. Jedinstvena klima koju pronalazimo na Lošinju pogodna je za brojne zdravstvene benefite. Zahvaljujući toplim morskim strujama koje okružuju otok veća je stopa isparavanja morske vode koja aerosolima bogatim mineralima zasićuje zrak te tako pogoduje oporavku respiratornog sustava, a pomaže i pri detoksikaciji organizma.

Ekskluzivno iskustvo otočkog wellnessa koje budi sva osjetila

Osim prirodnih blagodati, ove je jesensko-zimske sezone vrhunski wellness Lošinj Hotels & Villas za svoje goste pripremio nekoliko rezidencijalnih paketa. Tako primjerice wellness entuzijasti sada mogu isprobati signature uslugu Vitality Hotela Punta pod nazivom „Space to Breathe“, odnosno prostor za disanje koji je usmjeren ka poboljšanju respiratornog zdravlja, kapaciteta pluća, kao i cjelokupnog imunološkog sustava.

Nenadmašni wellness program svojim gostima nudi i Boutique hotel Alhambra. U sklopu hotela djeluje Cube Spa, jedan od najistaknutijih svjetskih spa centara 21. stoljeća prema časopisu „Elite Traveller“. Riječ je o konceptu koji inspiraciju crpi iz ljekovite lošinjske baštine nudeći pritom iskustva kao što su Kurhaus inhalacijski bar, terapija šumom alepskog bora ili čajna ceremonija Herbs de Lošinj.

image
Lošinj Hotels & Villas

Bogata ponuda koja će očarati svakoga

Za one koji pak žele ostvariti dvostruki cilj – smršaviti, ali se i detoksicirati, tu je paket „Optimal Weight“ koji djeluje kroz „Adriatic cleansing dijetu“ te personalizirani režim vježbanja. Kao i prethodni program, dostupan je u dvije varijante – u trajanju od tjedan dana, kao i od dva tjedna. Svoje mjesto pod suncem zasigurno će pronaći i ponuda hotela Bellevue, kao nezaobilazna među ekskluzivnim LH&V favoritima. Ipak, riječ je o jednom od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj te nositelju titule najboljeg hotelskog spa centra za 2021. godinu prema izboru World Spa Awardsa.

Koji god program odabrali, u svakom od ovih dinamičnih zimskih aranžmana podržat će vas tim profesionalnih stručnjaka te vrhunska medicinska tehnologija i dijagnostika, zbog čega je wellness Lošinj Hotels & Villas toliko cijenjen i nadaleko poznat. Programi su namijenjeni ljudima svih životnih dobi, ali i svih zdravstvenih stanja. Nema dvojbe – Otok vitalnosti idealno je mjesto za unaprjeđenje i očuvanje vašeg zdravlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:02