Mjesec popusta

Uživajte u jesenskom izdanju Plitvičkih jezera po promotivnim cijenama ulaznica

Posjetitelji mogu uživati u kombinacijama popusta na brojne sadržaje - najam čamaca, jahanje, ukusne jelovnike, masaže i saune
 Vedran Bozicevic/Np Plitvička Jezera

U ovo inspirativno i mnogima najdraže godišnje doba pozivamo vas da prošetate šumskim stazama i šuškate koracima po raznobojnom lišću uz pogled na impresivne slapove i jezera Nacionalnog parka Plitvičkih jezera. U razdoblju od 15. do 24. listopada za vas smo pripremili sljedeće promotivne cijene ulaznica:

Odrasli i studenti: 100 kn po osobi
Djeca (7 - 18 godina): 35 kn po osobi
Djeca do 7 godina: gratis

Listopadski promotivni aranžmani u hotelu Jezero

Ako razmišljate o nešto duljem boravku i noćenju u nacionalnom parku, iskoristite pogodnosti naših jesenskih aranžmana koji uključuju 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero i ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera. Kako bismo upotpunili plitvički jesenski ugođaj, pripremili smo za vas, ovisno o broju noćenja, kombinacije popusta na brojne sadržaje: sat najma čamca na jezeru Kozjak, korištenje finske saune u hotelu Jezero, relax masažu, ulaznicu za Baraćeve špilje i najveći europski Pećinski park Grabovaču te jahanje na obližnjem ranču Terra. Svima vama koji se odlučite za noćenje s doručkom tijekom cijelog boravka nudimo popust na ručak ili večeru u našem bistrou Vučnica.

image
Hotel Jezero
Np Plitvička Jezera/Np Plitvička Jezera

Gastro ponuda u restoranima Jezero, Lička kuća i Poljana

Začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen samo tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio se hotel Jezero u kojem se nalazi istoimeni restoran Jezero koji će vam pružiti pogled na opuštajuće zelenilo, a tijekom listopada ondje pronađite promo menije od 80 i 100 kn po osobi.

Ako tražite široku ponudu specijaliteta autohtonih okusa pripremljenih na nove načine i još posluženu u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti. Uz tradicionalne okuse pripremljene na nove načine, u Ličkoj kući se i dalje može uživati i u okusima tradicionalno pripremljene janjetine i teletine ispod peke, ličkog krumpira... Tijekom listopada u Ličkoj kući pronađite promo meni od 120 kn po osobi:

Objed u restoranu Poljana predstavlja gozbu za sva osjetila - uz miris svježe pripremljene hrane, autohtone okuse i pogled koji hrani dušu, a tijekom listopada ondje pronađite promo menije od 55 do 80 kn po osobi.

Sve detalje pronađite na web stranici: www.np-plitvicka-jezera.hr.

Želimo vam predivan doživljaj jeseni na Plitvičkim jezerima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:03