VINO I GLAZBA

Uživajte ovog vikenda u finim kapljicama na kraljevskom ljetnom partiju u vinogradu

Zagrebačka županija je nadohvat ruke i kao stvorena za jednodnevni izlet, a ima li išta bolje od spajanja izleta i vrhunskog vina?
 TZZŽ/

Nanese li vas ovog vikenda put na jednu od vinskih cesta Zagrebačke županije, točnije Zelinsku vinsku cestu možete biti sigurni da je pred vama ne samo iskustvo vrhunskih vina, već i niz nevjerojatnih dogodovština bez obzira na to putujete li s jednom posebnom osobom, većim društvom ili obitelji.

image

Vina Puhelek

TZZŽ/

Znamo već svi kako zelinskom vinskom cestom vlada sorta kraljevina, a ovog vikenda ideja sljubljivanja vina, hrane i glazbe koja utječe na doživljaj aroma, okusa i asocijacija pojedinog vina biti će realizirana u konceptu degustacije vina uz DJ-a i poznatih finih zalogaja by Nekić Trucks-a.

Iako je čitava Zagrebačka županija nadohvat ruke od glavnog grada i kao takva stvorena za jednodnevni izlet, da biste zaista uronili u sva iskustva koja se ovdje kriju nije naodmet razmisliti o kušanju kraljevskih vina nagrađenih na ovogodišnjem Decanter World Wine Awards-u koje je održano u Londonu, a baš Vina Puhelek-Purek iz Svetog Ivana Zeline dobila su zlatnu medalju za svoj Sauvignon iz 2021.

image

Ivana Puhelek

TZZŽ/

Pozivamo Vas da ovaj vikend provedete u divnom ljetnom događaju gledajući u zalazak sunca i nazdravite jednom od butelja vrhunskog vina ovoga kraja, jer neočekivana iskustva Zagrebačke županije čekaju da ih doživite i podijelite s drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:14