NA JEDNOM MJESTU

Sve što je potrebno za osvježenje i okrepu nautičari mogu pronaći na Ini

INA diljem obale i na otocima ima razgranatu mrežu marinskih maloprodajnih mjesta bogate ponude i ugodnog ambijenta

Novoobnovljeno maloprodajno mjesto INA Šibenik-obala 

 Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Jadranska obala idealna je za plovidbu punim jedrima i krstarenje motornim brodovima što je čini pravim rajem za nautičare. Da im odmor bude još ugodniji, pobrinula se INA koja diljem obale i na otocima ima razgranatu mrežu 33 marinskih maloprodajnih mjesta, a velik broj njih lociran je uz najveće marine.

Sve na jednome mjestu

Inina maloprodajna mjesta su prepoznatljivo mjesto kupnje, a kompanija kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja te unapređuje kvalitetu usluga kako bi zadovoljila potrebe više od 230.000 kupaca dnevno i to ne samo onih koji dolaze vozilima. Nautičari tako na Ininim marinskim maloprodajnim mjestima u ugodnom i modernom ambijentu imaju na jednom mjestu sve što im je potrebno za osvježenje i okrjepu, a tu su i visokokvalitetna INA goriva i maziva koja daju čistu snagu njihovim plovilima. U ponudi je i nautička oprema poput konopa, bokobrana i rezervoara za gorivo. Također, mogu se opskrbiti i robom široke potrošnje čija će ponuda zadovoljiti višednevne potrebe i onih najistančanijih nautičara. Tu je i gastro ponudu u Fresh Corneru koji nakon uživanja u vjetru, valovima i soli osigurava okrijepu vrhunskom kavom i svježim pekarskim proizvodima, na licu mjesta spremljenim sendvičima, sladoledima i iznenađujuće ukusnim hot dogom. Dostupna su i druge usluge po pristupačnim cijenama, poput plaćanja računa, Aircasha i Paysafea, kupnje bonova teleoperatera, poklon kartica, Ininih prepaid kartice te bonova za online igre (Playstation i STEAM) što nautičarima i svim ostalim kupcima omogućuje da sve obave na jednom mjestu prije nego nastave putovanje ili plovidbu.

Kombo ponuda za savršen odmor

Uz standardnu ponudu na Ininim lokacijama, za posjetitelje marinskih maloprodajnih mjesta do 31. listopada 2022. dostupna je i posebna ponuda za idealnu zabavu na putovanju.

Potrebno je samo nazvati maloprodajno mjesto, unaprijed naručiti i pokupiti svoje omiljene proizvode bez čekanja! Više o lokacijama na kojima je dostupna ponuda i kontaktima za naručivanje saznajte na freshcorner.hr.

image

Ne zaboravite da INA daje posebne pogodnosti i popuste kroz INA Loyalty

Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Uz INA Loyalty nautičari mogu ostvariti uštede

Ne zaboravite da INA daje posebne pogodnosti i popuste kroz INA Loyalty. Radi se programu vjernosti pomoću kojeg kupci mogu sakupljati bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima na gorivo te ostale proizvode iz ponude, ali i usluge! Učlanjenje u program je brzo i jednostavno – preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnom mjestu. Odmah nakon registracije u program stiže i dar dobrodošlice – kava po izboru i 100 početnih bodova na INA Loyalty računu!

Jedinstveno marinsko maloprodajno mjesto INA Šibenik obala

Ono što nautičari svakako moraju posjetiti na svojoj turi je jedinstveno i novoobnovljeno maloprodajno mjesto INA Šibenik-obala koje krasi vizuru šibenske rive. Ovaj više milijuna kuna vrijedan projekt dizajniran je u skladu s visokim urbanističkim, arhitektonskim i konzervatorskim zahtjevima te je obogatio vizuru gradske rive. Svojim izgledom maloprodajno mjesto jedinstveno je na cjelokupnom hrvatskom tržištu, a uz modernu arhitekturu, INA Šibenikobala zadovoljava i najviše sigurnosne kriterije. Putujte i dalje sigurno s Inom i osjetite čistu snagu Class Plus goriva!

image

Benzinska crpka Ine na rivi u centru grada Šibenika

Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:15