Izlet na Medvednicu

Planinarite do Kamenih svata, naučite sve o psima... A možete i spasiti napuštenu "njuškicu"!

Svi prihodi od izleta namijenjeni su Udruzi za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida"
 No Filter Croatia

Ako razmišljate o tome kako korisno, poučno i zabavno provesti predstojeću nedjelju, a povrh svega obožavate životinje, ovo bi mogao biti savršen izlet za vas.

Naime, tog dana turistička agencija "No Filter Croatia" u suradnji s Udrugom za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida" organizira humanitarno - edukativnu šetnju po Medvednici do planinarske kuće Kameni svati.

"Udruge za zaštitu životinja i dalje neumorno pomažu životinjama s Banije (i ne samo s tog područja) i toj se borbi ne nazire kraj. Zato smo, kao pet friendly agencija, odlučili pomoći Udruzi Merida koji su s potresnog područja spasili 80-ak životinja. Organiziramo humanitarno - edukativnu šetnju stazom broj jedan do planinarske kuće Kameni svati na Medvednici, a u potpunosti se odričemo svih prihoda u korist udruge", tvrde u agenciji.

Za početak druženja, njihov licencirani planinarski vodič održat će kratku edukativnu školicu o tome kako se pravilno ponašati sa psom dok planinarite, dok će trener pasa Josip iz Udruga za školovanje ljudi i pasa Alfa Canis podučavati sudionike tome kako korigirati ponašanje pasa i posložiti odnose u čoporu, odnosno kada se na jednom mjestu nađe puno pasa. Povrh svega toga, za sve koji imaju želju udomiti psa, udruga Merida će dovesti pet svojih štićenika koji će prvi puta ići na ovakav izlet.

"Možete ih upoznati, biti njihova 'dobra vila' i družiti se s njima tijekom izleta, a nadamo se da će pasti i koje udomljenje", tvrde organizatori izleta.

Cijena izleta po osobi iznosi 150 kuna (svi prihodi idu u korist udruge), maksimalan broj polaznika je 20, a broj pasa 10, mimo pet "Meridinih njuški koje traže dom". Svi zainteresirani mogu se prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 21.svibnja, dok su sve dodatne informacije o izletu dostupne ovdje. U slučaju lošeg vremena, izlet se odgađa za sljedeći vikend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:52