Sonos Sub Mini

U Hrvatsku dolazi novi zvučnik koji bi iskustvo kućnog kina trebao podići na još višu razinu

Bijela boja je posebno atraktivna

 Sonos/Sonos
Sonos Sub Mini je subwoofer manjih dimenzija, ima prilično upečatljiv zaobljeni dizajn i dolazi u mat crnoj i bijeloj boji

Američki proizvođač high end zvučničkih sustava Sonos predstavio je novi dodatak svom portfelju sustava za kućno kino: Sub Mini, bežični subwoofer koji je moguće upariti s drugim uređajima iz njihova ekosistema.

Kao što mu i samo ime govori, Sub Mini je subwoofer manjih dimenzija, ima prilično upečatljiv zaobljeni dizajn i dolazi u klasičnim Sonosovim bojama, mat crnoj i bijeloj. Posebno je pritom zanimljiv bijeli Sub Mini, kod kojeg crna unutrašnjost daje poseban pečat izgledu uređaja.

image

Sonos Sub Mini u crnoj boji

Sonos/Sonos

Ono što je također velika prednost ovog zvučnika, kao i svih ostalih Sonosovih uređaja, je vrlo jednostavno postavljanje u kombinaciju kućnog kina, odnosno uparivanje u već postojeći Sonosov sustav. Sve se izvodi u samo nekoliko koraka kroz Sonosovu aplikaciju, kroz koju je moguće kombinirati reprodukciju zvučnika po želji te puštati muziku sa streaming servisa ili radio postaja.

Dodatna blagodat je što se Sub Mini s televizorom, odnosno kućnim kinom, spaja bežično, preko Wi-Fija, što znači da se može postaviti bilo gdje u prostoriji. Vlasnici iOS uređaja također mogu detaljno prilagoditi zvuk Sub Minija uz značajku Trueplay, koja detektira raspored interijera i prilagođava zvuk prema refleksiji od zidova i namještaja.

Sub Mini je primarno namijenjen kombiniranju sa Sonosovim zvučnim trakama Beam i Ray kako bi se iskustvo gledanja filmova i serija u kućnom okruženju podiglo na još višu razinu, objasnio je Maxime Bouvat-Merlin, viši potpredsjednik za hardver i operacije u Sonosu.

image

S televizorom se uparuje bežično

Sonos/Sonos

"Ušli smo u promišljeniju eru streaminga koja daje prednost kvaliteti nad kvantitetom, s kreatorima i platformama koji ulažu u cjelovito zabavno iskustvo koje stavlja vrhunski zvuk u prvi plan. Sub Mini je više nego poželjan dodatak obitelji Sonos, koji zaokružuje našu liniju proizvoda za kućno kino time što slušateljima omogućuje doživljaj zvuka kino kvalitete i pruža im osjećaj kao da su glavni lik - ili igrač - u svom omiljenom sadržaju.”

Prema najavi iz Sonosa, Sub Mini trebao bi isporučivati “raskošne, čiste niske tonove u kompaktnijem, cilindričnom dizajnu”. Bit će globalno dostupan od 6. listopada po cijeni od 3799 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:43