IMAO JE EREKCIJU TRI TJEDNA

Zgodni bradonja kojeg sam upoznao u klubu mi je uštrcao nešto u penis, a drugi dan sam vrištao u agoniji. To je bila najveća greška u mom životu...

 Instagram
 

"Ovog ljeta prohodao sam sa super dečkom, preselio u novi stan u Berlinu i zaposlio se - živio sam najsretnije trenutke svog života. Jednog petka moj partner je išao ranije leći, a ja sam pozvao prijatelja na nekoliko boca vina. Uskoro smo bili usred gužve poznatog berlinskog noćnog kluba", započinje svoju priču Danny Polaris.

Uzeo je Viagru prije izlaska iz kuće jer mu je teško održati erekciju dok pije. On i dečko su u otvorenoj vezi pa je računao da će završiti s nekim u krevetu.

"Kad sam zabrijao sa zgodnim bradonjom, predložio sam mu da odemo k meni. Tamo mi je ponudio injekciju za erekciju. Nisam bio siguran jer sam probao nešto slično prije nekoliko godina i bio sam ukrućen i puno dulje nego je trebalo. Frajer je bio baš nabrijan na ideju, a rekao je da je medicinski brat, pa sam pristao. To je bila najveća greška u mom životu", ispričao je za The Guardian.

Nije bilo bolno i odmah je djelovalo.

"Kad sam se probudio bilo mi je čudno zašto mi je penis još tvrd. Sjetio sam se da bi nešto hladno moglo pomoći pa sam omotao ledeni oblog oko penisa i odjurio na Uber.

Iduće jutro probudila me jaka bol u još uvijek ukrućenom spolovilu. Uzeo sam tablete protiv bolova, ledene obloge, kupao sam se u vrućoj vodi... Ali ništa nije pomoglo".

Čekao je 30 sati prije nego je nazvao hitnu pomoć

Liječnici su mu kasnije rekli da u toj situaciji treba što prije liječniku da ne ostanu posljedice. Najviše četiri sata treba čekati. A on je čekao 30!

"Još tog popodneva sam na ulici vrištao u agoniji dok sam čekao hitnu pomoć. To je bila bol kakvu ne možeš ni zamisliti. Doktori su u moj penis gurali igle različitih veličina i oblika. Mislio sam da se nikad više neću moći seksati. Mislio sam kako ću izgubiti ljubav svog života, a taman sam ga pronašao", prisjeća se svog užasa.

Iduće jutro su ga operirali i uspjeli spasiti. Više nije boljelo, ali mu je penis još bio u erekciji.

Bolnicu je napustio tek tri tjedna nakon što je napravio najveću grešku u svom životu. Još je prerano znati hoće li se ona odraziti na njegov seksualni život.

"Erekcija mi je manja, ali još nije potpuno nestala. Izgubio sam posao...", navodi.

Čudno mu je što ljudi u cijelom svijetu pričaju o njegovom penisu, ali misli da je to šansa da pomogne drugima kojima slično može pasti na pamet.

"Moj savjet je: Nikad ne uštrcavajte u penis ništa nepoznato!", zaključuje mladić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:36