VRUĆI VASILIJE

Zbog seksi kirurga iz Srbije redovito biste plaćali čak i dopunsko: ‘Dobivam nemoralne ponude, žene pristaju na sve‘

Vasilije Vujović

 Instagram
Plastični kirurg iz Beograda zaludio je žene diljem svijeta, a o njemu je pisao čak i britanski Daily Mail

Plastični kirurg iz Beograda Vasilije Vujović zaludio je žene diljem svijeta nakon što je o njemu 2017. pisao čak i britanski Daily Mail. Najzgodniji kirurg na svijetu, kako mu tepaju, specijalizirao se za rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, a toliko je popularan da su mu obožavatelji otvorili profil na Instagramu.

I žene i muškarci dive se njegovu izgledu, a sami Vujović jednom je prilikom otkrio da je zbog svog fizičkog izgleda često imao problema.

"Čovjek se mora naučiti nositi s tim, moraš se oduprijeti iskušenjima", rekao je Vasilije, prenosi Kurir. Na veliku žalost mnogih, zgodni kirurg je oženjen i ima sina.

"Neprestano mi šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama. Nude mi se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, pristaju na bilo koju ‘funkciju‘ samo kako bi bile u mojoj blizini", otkrio je jednom prilikom te dodao da mu fizički izgled kod žena nije presudan.

"Ne volim agresivne djevojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona meni lijepa", rekao je, prenosi Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:04