TRAGIČNI TRENUCI

VIDEO: UŽAS U PROGRAMU UŽIVO Televizijska voditeljica u vijestima javila o nesreći u kojoj joj je poginuo muž: 'Nismo joj imali hrabrosti reći...'

Indijska televizijska voditeljica Supreet Kaur vodila je u subotu ujutro emisiju uživo kad se telefonom javio novinar kako bi izvijestio o tragičnoj automobilskoj nesreći u kojoj su poginule tri osobe vozeći se u Renaultu Duster. Iako novinar nije imenovao žrtve nesreće, njezini kolege u studiju kanala IBC-24 već su znali da je među poginulima i njezin suprug, no nisu "imali hrabrosti" da joj to kažu, kako su izjavili za Hindustan Times.

28-godišnja Kaur nastavila je voditi emisiju još 10 minuta, ali njezini kolege shvatili su kako je ipak "imala osjećaj" da je upravo vozilo njezina supruga sudjelovalo u nesreći o kojoj je upravo izvijestila.

U trenutku kada su se kamere u studiju ugasile, Supreet Kaur odmah je nazvala obitelj i tada se slomila. Ustala je i krenula na mjesto nesreće koja se dogodila u središnjem dijelu indijske države Chatisgarh.

Prema podacima Svjetske zdravstvene orgainzacije, ceste u Indiji su među najsmrtonosnijima u svijetu, jer svake godine tamo pogine više od 200 tisuća ljudi. Nisu u pitanju samo loše održavane ceste, već i nepoštivanje prometnih pravila jer zbog raširene korupcije vozači olako mogu platiti mito da dobiju vozačku dozvolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:26