MRAČNI ZAOKRET

Talijanski milijunaš organizirao luksuznu zaručničku zabavu, a onda je uslijedio šok pred svima: ‘Znam da me varaš!‘

Massimo Segre (64) i Cristina Seymandi (47)

 /Twitter
Zaprepaštena Cristina osvrtala se po prostoriji koja je brojala oko 150 gostiju tražeći podršku dok je njezin zaručnik prikazivao bolne fotografije

Talijanska elita ostala je u šoku nakon što je vjenčanje bankara u Torinu doživjelo mračni zaokret, nakon što je mladoženja optužio svoju nesuđenu suprugu za prevaru - i to u javnom govoru na zarukama, što je izazvalo veliku javnu svađu između njih dvoje.

Milijunaš Massimo Segre (64) okupio je goste u svojoj vili u Torinu kako bi proslavio svoje nadolazeće vjenčanje s Cristinom Seymandi (47).

No umjesto uobičajenog govora punog ljubavi koji možete očekivati o budućoj mladoj, Massimo je optužio svoju buduću suprugu za preljub, na šok torinskog visokog društva.

‘Želim Cristini dati slobodu da voli. Konkretno, da voli drugu osobu; uglednog odvjetnika, do kojeg joj je očito stalo više nego do mene. Draga Cristina, znam koliko si mentalno i fizički zaljubljena u njega. A znam i da si prije njega imala vezu s poznanikom industrijalcem‘, kazao je pred okupljenim gostima.

Zaprepaštena Cristina osvrtala se po prostoriji koja je brojala oko 150 gostiju tražeći podršku dok je njezin zaručnik prikazivao bolne fotografije svoje partnerice s drugim muškarcem.

‘Nemojte misliti da mi je drago što ispadam kao rogonja pred svima vama‘, rekao je zatim Massimo svojim prijateljima, očito shrvan navodnom izdajom svoje partnerice.

‘Cristina je tako dobra u govorenju istine da je nisam mogao ostaviti da mi sama ispriča razlog zašto večeras prekidam (naš) zajednički život. To je banalna priča o nevjeri, čak i predbračnoj. Tako sam razočaran. Srce mi je slomljeno‘, kazao je milijunaš.

Zatim joj je zaželio svako dobro, a onda joj poručio da ode na Mykonos sa svojim ljubavnikom, jer je to putovanje već plaćeno.

image

Cristina Seymandi

/Facebook

Čim je govor završio, svjetla su se ugasila i Massimo je napustio pozornicu.

Talijanski mediji izvijestili su da su gosti bili iznervirani jer su ‘iskorišteni‘ za njegov show.

Zaprepašteni gosti šutke su zurili ne znajući što da misle.

Nakon zaruka, video koji je snimio jedan od gostiju postao je viralan, nakon čega je Cristina dobila prijetnje smrću.

U pismu direktoru informativnog programa Zona Bianca TV, Christina je rekla da je Massimo počinio čin ‘psihološkog nasilja‘ i da je ‘pomno isplanirao svoju osvetu‘.

Dodala je i da je vrijedan prsten sa safirom, koji joj je poklonila Massimova majka povodom zaruka, ‘misteriozno nestao‘ 15 dana prije zabave.

Govoreći za Times, Cristinin odvjetnik rekao je da će ona pokrenuti pravni postupak za ‘narušavanje ugleda‘ protiv njegovog bivšeg zaručnika.

‘Trpjela je vrlo ozbiljne napade na društvenim mrežama i prijetnje talijanskih građana. Bilo je traumatično‘, rekla je.

Njezin odvjetnik, Claudio Strata, dodao je da ju je bankar ‘namjerno ponizio‘.

‘Pismo je pročitano pred desecima ljudi i snimljeno je u videu koji je poslan novinama. Ne mislimo da je ovo improvizirano.‘

Massimo kategorički negira da je video objavio, a kamoli da je dopustio njegovo snimanje.

image

Massimo Segre (desno)

/Instagram

Od tada je optužio Cristinu za krađu 700,00 eura sa zajedničkog računa, ali ona kaže da je novac prebačen uz njegov pristanak prije nego što je veza prekinuta.

Cristina je u intervjuu za La Stampu rekla da su torbe za Mykonos ‘već spakirane‘ i pozvala promatrače da budu suzdržani: ‘Unutar svake obitelji, dinamika je vrlo složena i teško ju je razumjeti izvana.‘

‘Siguran sam da iza njega stoji netko tko je raspirio vatru. Ukratko, manipulirao njime. Bila je to farsa, suočimo se s tim. Ozbiljne stvari se rješavaju na drugi način‘, rekla je.

Cristina je kći poznatog računovođe iz Torina i imala je političke i poslovne uloge tijekom bogate karijere, dok je 64-godišnjak ujedno direktor Directa Sim, tvrtke koja se bavi internetskom trgovinom, a uključen je i u druge sektore, uključujući zdravstvo i medije.

Stvari kompliciraju to što je Cristina profesionalno vezana za neke od tih tvrtki - navedena je na LinkedInu kao direktorica tvrtke Directa Sim.

Godine 2021. podržala je gradonačelničku kampanju kandidata desnog centra Paola Damilana u Torinu, koji je obećao da će je postaviti za zamjenicu ako pobijedi.

Segre i Cristina upoznali su se u vrijeme pandemije, ali je zbog toga njihovo vjenčanje dvaput odgođeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:00